Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Fenomenalni Čilić se poigrao sa Chardyjem i ušao u četvrtfinale!

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
06.09.2015.
u 19:53

Završilo je 6:3, 2:6, 7:6 (2), 6:1 za dva sata i 29 minuta igre

Marin Čilić igra sve bolje kako US Open odmiče i uvjerljivom pobjedom od 6:3, 2:6, 7:6 (2), 6:1 protiv Francuza Jeremyja Chardyja plasirao se u četvrtfinale. Trebalo mu je dva sata i 29 minuta za pobjedu, što je skoro dva sata manje nego protiv Mihaela Kukuškina.

Vidjelo se da pršti od samopouzdanja, već u prvom setu nametnuo se žestoko, nije to bio onaj povučeni Marin iz prošlih nekoliko mjeseci nego onaj Marin otprije godinu dana, kad je osvojio prvi Grand Slam u životu. Kod 3:2 došao je do breaka i nije propustio priliku.

Ipak, malo je "zaškripilo" u drugom setu i sad je on kod 2:3 ostao bez servisa, a potom i bez još jednog. Bilo je to dovoljno da Chardy osvoji set i ponada se da će nešto napraviti. Grdo se prevario.

Samo je razljutio Marina i u trećem setu, uz oprezniju igru došli su do tie breaka. No niti u jednom trenutku nije bilo upitno tko će osvojiti set. To kao da je bila taktika, umoriti Francuza, pripremiti se za konačni udarac i ništa ne prepustiti slučaju. Upalilo je.

U četvrtom setu Chardy nije znao gdje mu je glava. Gubio je servis za servisom i nakon 27 minuta igre naš najbolji tenisač imao je 5:0! Dozvolio je protivniku jedan počasni gem i slavio u posljednjem setu meča kao i protiv Kukuškina - sa visokih 6:1!

Za polufinale će igrati protiv Tsonge koji je sa 6:4, 6:3 i 6:4 slavio protiv Pairea.

>> Čilić desetom pobjedom zaredom pokazao da nije slučajno 'osvojio Ameriku'!

>> Chardy igra fenomenalno, ali ja vjerujem u sebe

Komentara 11

ST
Stjepanzg
20:00 06.09.2015.

Bravo care!!!!! Idemo po naslov!!

KL
klamerko
19:59 06.09.2015.

valjda počasni gem, a ne ''počasni meč''? Još ste to i podebljali!?

DU
Deleted user
22:18 06.09.2015.

svaka cast......toliko o tome kako je cilic sa srecom osvojio grand slam....iako nije mi jasno kako mozes takav turnir osvojiti srecom.....nadam se takvom rezultatu i ove godine...bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije