Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski kup
Povratak na članak

United izbacio City! Guardiola se s ovakvom krizom nikad nije susreo, navijači pozivaju na otkaz

Mourinho je na kraju došao do svoje četvrte pobjede protiv Pepa Guardiole, od čega je tri puta slavio upravo u kup utakmica

Komentari 6

DE
derin
00:49 27.10.2016.

Guardiola je dobar trener, ali nije čudotvorac i nije ni blizu najbolji trener, nije on stvorio Barcelonu, nego Messi uz pomoć Inieste i xavija. Guardiola sigurno ima zasluga, ali Messi je bio taj faktor odlučujući. Isto tako je mourinho pročitan. Ipak su na kraju igrači glavni, a ne menadžeri. Jednom je Edgard Davids rekao za Riijakarda: "s Barcelonom je osvojio lp, a Spartu Rotterdam otjerao u drugi ligu trenirajući ju je, u jednoj momcadi je imao svjetske igrače, a ovamo prosječne."

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:00 27.10.2016.

Lako je biti trener kad imaš dobar igrački kadar ala Messi Suarez Neimar.....

VL
BI
bitcebolje
11:30 27.10.2016.

Guardiola voli samo ekipe koje su kompletne i koje imaju novce za trošit, znači sve na tacni servirano kao: Barcelona, Bayern, City. Što ne uzme nekog drugoligaša i lansira ga u prvih 7-8 u prvoj ligi, e onda je to veliki trener.

VL
HL
HV_LAKI102
06:52 27.10.2016.

Guardiola je veliki trener i sa Manchesterom Cityjem sljedece godine ce biti u finalu Lige prvaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.