Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester U. deklasirao prvaka Leicestera, napokon zabio i Pogba

Manchester United - Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
24.09.2016.
u 15:30

Strijelci u pobjedi Uniteda (4:1) bili su Smalling, Mata, Rashford i Pogba, a Leicesterov poraz ublažio je Gray

Manchester United potpuno je deklasirao prvaka Leicestera. U prvoj utakmici 6. kola engleske lige na Old Traffordu crveni vragovi pobijedili su lisce sa 4:1. Strijelci za United bili su Smalling, Mata, Rashford i Pogba, a Leicesterov poraz ublažio je Gray.

Mourinhova družina sjajno je otvorila utakmicu. Već u 7. minuti Ibrahimović je nakon ubačaja Mate atraktivno pucao iz voleja, ali je lopta otišla iznad grede.

Crveni vragovi nastavili su napadati, a svoju su nadmoć nagradili u 23. minuti. Blind je izveo udarac iz kuta, Smalling je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu kraj nemoćnog Zielera za 1:0. Pogodak je dao krila Unitedovim igračima koji su krenuli još silovitije.

Nakon pokušaja Rashforda, Pogbe i Ibrahimovića domaćin je u 37. minuti došao do drugog pogotka, a strijelac je bio Mata. Sjajnu akciju u kojoj su sudjelovali Pogba, Lingard i Mata,  završio je španjolski vezni igrač preciznim udarcem s 14 metara.

Leicesterova se igra potpuno raspala. Pet minuta prije odlaska na odmor Rashford je zabio za 3:0, a Pogba je pogotkom u 42. minuti potvrdio dominaciju crvenih vragova. Blind je ponovno izveo udarac iz kuta, a najskuplji igrač svijeta, koji je ovog ljeta stigao na Old Trafford, glavom je zabio svoj prvi pogodaka za Manchester United.

U nastavku je domaćin spustio ritam, pa su lisci došli do zraka. U 59. minuti Gray je smanji na 4:1 sjajnim udarcem s 25 metara. Vratar De Gea bio je nemoćan! Drugo je poluvrijeme po prilikama bilo mnogo siromašnije od prvog, a vrijedi zabilježiti tek pokušaje Lingarda i Ibrahimovića. Zlatanov udarac je vršcima prstiju skrenuo vratar Zieler.

U 77. minuti Gray je mogao zabiti i drugi pogodak, ali je njegov pokušaj De Gea sjajno obranio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije