Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Umro legendarni reprezentativac i dvostruki osvajač Lige prvaka. Njegova momčad harala je Europom

Pixabay
29.03.2024.
u 18:55

Nakon šest godina provedenih na Anfieldom, odlazi u tada jedan od najjačih klubova Europe Nottingham Forest, gdje je doživio najljepše trenutke karijere.

Tužne vijesti dolaze iz Engleske, preminuo je veliki igrač Liverpoola i Nottingham Foresta te reprezentativac Gordog Albiona Larry Lloyd u 75. godini života. Kako prenose mediji s Otoka, Lloyd je preminuo u četvrtak u 75. godini života, a vijest o njegovoj smrti rastužila je njegove bivše klubove Liverpool i Nottingham Forest, koji su se od legendarnog braniča oprostili preko društvenih mreža.

GALERIJA Luka Modrić dobio je tri ultimatuma za ostanak u Realu

1/12

Larry Lloyd ostat će zapamćen u Liverpoolu, u kojem je igrao šest godina, između od 1969. do 1975. godine i u tom vremenu nastupio je 150 puta za slavni klub, s kojim je bio prvak Engleske i osvojio tadašnji Kup Uefe. Nakon šest godina provedenih na Anfieldom, Lloyd odlazi u tada jedan od najjačih klubova Europe Nottingham Forest, gdje je doživio najljepše trenutke karijere.

VEZANI ČLANCI:

Lloyd je s Nottingham Forrestom osvojio englesko prvenstvo, dvije Lige prvaka, Liga kup i Superkup Europe, tada je momčad Forresta dominirala europskim nogometom. Za reprezentaciju Engleske odigrao je četiri utakmice, a nakon igračke karijere bavio se trenerskim poslom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije