Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje
Povratak na članak

Udruga "Naš Hajduk" prijavila suradnju Dinama i Lokomotive

"Riječ je o sporazumu između konkurenata na istom tržištu koji predstavlja najteži oblik povrede odredbi Zakona o zaštiti tržišnog natjecanja."

Komentari 17

ED
europski dinamo
23:59 19.02.2013.

Hajduk je bio za ligu 16

VL
DU
dugiarap
09:48 19.02.2013.

prijavili ih agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja - pa ti luzeri ne kuže da se ovdje radi o nogometnom a ne tržišnom natjecanju, znači pojeo vuk magare, a i ovo o kupovini igrača, oni bi kupovali a ni za plaće nemaju, nema kraja hrvatskoj gluposti

VL
ED
edelstein
09:49 19.02.2013.

Aaaa dokazi,argumenti? Pucanj u prazno...sportske rezultate treba ostvarivati na sportskom polju a nikako za zelenim stolom.

VL
DO
dogeatdog
10:03 19.02.2013.

Jadnici, možda je upravo na njih mislio veliki francuski pisac, proročanski prije mnogo godina. Eto šta ti je hrvatski jal, ja razumijem da su oni ludi od nemoći što njihov Hajduk nije već skoro cijelo desetljeće prvak Hrvatske, ali njih je uništola njihova mafija a ne Z.M. i Dinamo. Okrenite se sebi i počistite ispred svojih vrata, a onda tek možete držati lekcije drugima.

VL
AR
ArsenT
11:08 19.02.2013.

Bravo za udrugu "Naš Hajduk"

VL
DA
danijel00
11:20 19.02.2013.

19.02.2013. u 10:03h sb je napisao/la: jelda da su jadni?Umjesto da se i oni spoje sa Splitom pa da naprave ligu jos vise neregularnom.A oni traze regularnost haha.A svasta majka rodi.Zivjela nam nasa neregularna liga...

VL
DU
Deleted user
11:24 19.02.2013.

Eto dokaza da Mamić zna što govori !

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:34 19.02.2013.

E ova vijest mi je uljepšala dan. Svaka čast na prijavi. Istrage AZTN-a traju dugo, tako da se ne može očekivati rješenje do početka iduće sezone, ne znam kakve ovlasti imaju za privremene mjere, ali bit će zanimljivo vidjeti odluku Agencije. Nema dvojbe da je Lokomotiva trn u oku regularnosti lige. Ne postoji sličan primjer u ozbiljnoj državi da klub ima vlastiti klub-satelit u istom rangu natjecanja. Nitko ne brani Mamiću da uzdržava drugi klub, ako to smatra bitnim za razvoj svojih mladih igrača, ali taj klub ne može igrati u prvoj ligi! I točka. Kad se tome doda činjenica da za Lokomotivu nitko ne navija, da taj klub ima suđenje kakvo je uživala još samo Croatia krajem 90-ih (čak ni Dinamo nema takvo suđenje, jer mu jednostavno ne treba) i da taj klub ni pod razno ne može uzeti bod Dinamu, incestuozni odnos tih dvaju klubova postaje najveća farsa našeg nogometa.

VL
ER
eragram
11:52 19.02.2013.

Kakva udruga - to je Hajduk, pa zar hajduk već 10-ak godine ne dovodi sve u sumnju a sve iz razloga svoje očite nemoći. Valjda i u nesvjest padaju kada vide Dinamove financijske pokazatelje. Sve se mjenja no kada dišpet pređe u jal to je već teška šizofrenija. Svuda vide nelojalnu konkurenciju - pa nije Lokomotiva oduvjek u 1. ligi.

VL
OB
-obrisani-
12:25 19.02.2013.

@Ron Burgundy Nemas ti pojma o nogometu!Prije svega ako ti ova vijest uljepsa dan onda je normalnom covjeku jasno da sa tvojom glavom mnogo toga ne stima. Da ne dulji...ova prijava je osmisljena jer...prvo nastoji se po ko zna kojii put nastetiti dinamu i mamicu a drugo...svakim danom je vidljivije hajdukovo propadanje pa tako oni ne samo da nisu vise drugi klub u HR nego uskoro nece biti ni u splitu a lokomotiva ima dovoljno kvalitetnih igraca pa da ih potisne tek na 4 ili 5 mjesto. I ti i tvoji istomisljenici...uzivajte u svojim psihopatnjama.

VL
TO
Tot
12:35 19.02.2013.

koji jadan pokušaj.....to nije tržište to je nogometna liga u kojoj hajduk uz ovakve udruge i nesposobnu upravu neće još dugooooo biti prvak.

VL
Avatar mohito
mohito
16:35 19.02.2013.

i sami su citirali zakon:".....zabranjeni sporazum je onaj kojim dva ili više poslovnih subjekata usklađeno djeluju na istom tržištu i time narušavaju tržišno natjecanje ostvarivanjem veće dobiti od one koju bi postigli samostalnim djelovanjem." - buduci da niti dinamo niti lokomotiva svojjim "uskladjenim" djelovanjem ne ostvaruju vecu dobit od one koju bi postigli samostalnim djelovanjem (posudba igraca nije "uskladjeno djelovanje", jer i hajduk salje svoje igrace i prvoligasima i drugoligasima na posudbu), ovo je samo jos jedna sprdacina iz centra lopovluka i mucki - licemjerno i besmisleno trazenje opravdanja za vlastite neuspjehe i lose poslovanje vec vise od desetljeca....a simptomaticno je kak su se poklopili s zzd-om - bas se moze vidjeti ko stoji iza zzd-a....

VL
OB
-obrisani-
16:58 19.02.2013.

A kad i ovo padne u vodu...onda...sve ponovo ispocetka...pa opet...ponovo...jer samo tako se ostaje in.

VL
SV
sven222
18:05 19.02.2013.

po pravilima UEFA-e i FIFE u istom rangu ne mogu igrati prva i druga ekipa...pa vi poštenjačine prisjetite se da je bilo razmišljanja iz dinama dali će lokomotiva ući u prvu ligu ili će ostati u drugoj bez obzira što su izborili prvu ligu..i onda je preko noći donesena odluka da to više nije njihova druga ekipa a logistika i sve ostalo je isto...to je isto ono kad su naše lopine prebacivali imovinu na svoju djecu, suprugu i roditelje da im se nemože oduzeti imovina....al to je do HNS-a a pošto znamo što je i kakav nogometni savez sa svim ostalim strukturama nebi me začudilo da igrači igraju u petak za jedan klub a u nedelju za drugi klub i da je to po njima regularno....

VL
MA
magnum2013
15:13 20.02.2013.

Upravo sam komentirao izjavu ministra Jovanovića i postavio si pitanje zašto se nije javljao u vezi Mamića i isušivanja močvare. Izgleda da je ponestalo "argumenata" pa je nedugo osnovana Udruga "Naš Hajduk".Zamislite, prvi potez Udruge Hajduka koji je pred suspenzijom i u govnima do grla, je studija o Dinamu i Lokomotivi i to na 50 stranica.Izgleda da su se pravilno nazvali jer ovdje je oćito pitanje o UDRUŽIVANJU.Nije nam jasno tko se sve UDRUŽIO ovdje pod ovim imenom, ali nek im je sa srećom. Sad će valjda neka nova studija i prijava. Molio bih već kao i sto puta do sada da se pozabave kriminalnim radnjama i postupcima kada je moj Varaždin ekspresno izubaćen iz lige. Da se pozabave i malo njihovim Hajdukom jer oćito da je zavaravanje protivnika naćin rada UDRUGE.

VL
DO
dodotatino
18:53 20.02.2013.

@sven222 u prozivanju poštenja najbolje bi bilo da nazovete udrugu prvoligaša i pitate po kojem su kriteriju izbacili Varteks iz natjecanja, kao i Karlovac. Na osnovu čega i zašto pa da malo zavirite u svoje dvorište i poklonite se svim tim djelatnicima koji su vam omogućili da ove godine nastupate u prvoj umjesto petoj ligi. Zamolite Širkana da najzad javno progovori tko mu je osto dužan i zašto za pošteno suđenje. I nadam se da će i ovaj derbi biti sportski pravi natjecateljski i bez uobičajenog prekida zbog bakljade u 60 minuti a ako je bude da će vas najzad neko nakon preko 20 prekida kazniti po Strahonjinom receptu

VL
DO
dodotatino
19:02 20.02.2013.

@ivan drugi tebi za informaciju u vašem fin. izvješću stoji dokapitalizacija tj. oprost duga od 120 mil. kuna potpisan od velikog i najpoznatijeg stanovnika Remetinca. Interesantno da je sada nedavno bio Split pred bankrotom i onda država pokloni zemljište aa grad kao većinski vlasnik potpiše jamstvo za Hajduk za isti taj iznos. To je vjerojatno sve slučajno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.