Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda u Mađarskoj
Povratak na članak

Ubojice Mariana Cozme osuđeni na doživotni zatvor

U Mađarskoj je završilo suđenje napadačima na tri rukometaša Veszprema među kojima je bio i Hrvat Ivan Pešić (22)

Komentari 3

MA
Mamlaz
16:43 23.06.2011.

To su kazne! Da se tako u Hrvatskoj sudi za nasilništvo i razbojstva bi ti ogavni zločini drastično pali. Ali ne, danas svi znaju da će jeftino proći, a pogotovo mi se gadi što se nasilništvo bez nanošenja težih tjelesnih ozlijeda tretira isto kao i cuganje jedne pive na klupici u parku: narušavanje javnog reda i mira. Dokad!?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
17:18 23.06.2011.

ajde hvala bogu da ima drzava u kojoj ubojice placaju za svoja nedjela - ovdje bi dobio 2 godine za ubojstvo iz nehata i svaki bi ga vikend pustali da malo \"odmori\" od zatvora...nije ni cudo da se sva blkanska mafija doseljava u hrvatsku - tu moze zivjet pod vlastitim imenom i prezimenom i pred nosom policije, a ak ga i ulove, pravosudje ga pusti za par mjeseci, najcesce zbog \"nedostatka dokaza\"....mala zemlja za veliki kriminal....

VL
OD
otac_domovine
19:23 23.06.2011.

cluesblues i Mamlaz slažem se. Hrvatsko pravosuđe točnije rečeno suci, odvjetnici i poglavito profesori s Pravnog fakulteta su dno dna hrvatskog društva. Gori su čak i od novinara i polititčara i to je razlog zbog kojeg se kod nas kriminalci šeću kuda žele, a sirotinja plaća kazne za puno manja djela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.