Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad će na Poljud stići Hrvatska?
Povratak na članak

U zamjenu za Grčku, HNS nudi pet utakmica

Posljednju kvalifikacijsku utakmicu u Poljudu Hrvatska je odigrala prije trinaest i pol godina, u travnju 1997., protiv Slovenije (3:3).

Komentari 12

AU
aurora08
09:11 08.09.2010.

bolje je igrat na ruglo \"maksimir\", na kojem je jos radio moj pokojni japa dok je bio mladic, najgore od najgoreg kaj sam vidio od stadina, a nasi na tom stadionu za vrijeme utakmice izgledaju kak i taj stadion, isto kaj jucer protiv grka-duzan si ko grk.

VL
PR
ProCro
09:13 08.09.2010.

Sramotno od strane HNSa odbit ljubav Splita!

VL
Avatar dutra
dutra
09:23 08.09.2010.

Ljubav Splita? Onda je i silovanje ljubav?

VL
Avatar Pak
Pak
09:38 08.09.2010.

Istina, Split se već godinama neopravdano zakida što se tiče organizacije reprezentativnih utakmica. Ali što je sad sporno u tome da je ova utakmica protiv Grčke odigrana u Zagrebu? Kako piše, Splitu je ponuđena organizacija tri kvalifikacijske domaće utakmice u ovom ciklusu. Dakle, u Zagrebu bi se igrale samo dvije. Što, sad im ni to ne paše? Ili je morala je biti baš Grčka? Ne kužim. A možda je i ovaj članak napisan s namjerom da se bezveze uzburkavaju strasti.

VL
BS
Berekin ST
09:46 08.09.2010.

Sramota je da igraci i HNS koji sebe vecinom nazivaju katolicima pricaju o ukletom stadionu. Kako igraju i ne trebaju doci u Poljud jer Poljud radi pritisak onima koji se ne trude, ali kad daju sve od sebe Poljud je 12 igrac. Mislim da jednom za svagda treba zatvoriti tu pricu i vrata Poljuda zatvoriti reprezentaciji, jer kad nece u dobru ne triba ni u zlu. Bar ne dok je ova garnitura smradova na vlasti u HNSu.

VL
BO
bode
11:01 08.09.2010.

Nek repka dođe u Split kad im ja kažen! A isto tako i u Osijek, Rijeku... Slavene, igrači, markoviću... bijedni ste!!!!!!!!!!!!!!

VL
VE
Velikogoričan56
11:04 08.09.2010.

Pak, dao sam ti plus, neznam zasto su otkucali dva minusa . Ja sam isto za to da se utakmice igraju na Poljudu, bar dok se ovo nase ruglo od stadiona ne sredi ili napravi posteni stadion u ZG. Ovako se sramotimo jos vise nego onom igrom od sinoc. Istina, onaj zvizduk od sinoc je sitnica u odnosu na ono sto bi dozivjeli u Splitu

VL
TH
torca hz-hb
11:26 08.09.2010.

sramota je što je maksimir zviždao vatrenim!!!

VL
EL
elephant
11:37 08.09.2010.

Utakmice s Maltom, Letonijom i sl. bi se trebale igrati u Rijeci, Osijeku i Varaždinu. Za utakmice za koje vlada veliki interes imaju kapacitie samo Maksimir i Poljud. Međutim, Maksimir je zbog silnih preinaka i improvizacije potpuno neadekvatan. Tribine zapad i sjever gore su zbog silovanja kapaciteta tijesne i previsoke, s njih se jedva vidi teren, a južna tribina je predaleko. Iako nema krova, nedaju ti da uneseš kišobran, pa si ako pšada kiša mokar do kože. S druge strane Poljud je rađen kao cjelina, tribine su mi široke i imaju blagi nagib, s njih se lijepo vidi teren, natkrivene su (osim malog dijela na sjeveru) pa publika može komotno gleadti utakmicu bez straha od kiše. Jedina mana mu je što je za Slavonce, i Riječane malo van ruke u odnosu na Maksimir, ali autoceste i nagibni vlakovi rješavaju i taj problem.

VL
OB
-obrisani-
11:54 08.09.2010.

dosta vam je gubitaka na kladionici, mi smo tu da vam pomognemo da skupa izvučemo sve što ste uložli do sada + da dodatno zaradite na kladionici....nemamo proita sav novac ide u reklamne svrhe samo ne volimo prebogate kladionice... POSJETITE http://goldentips.blog.hr/

VL
SK
skockany
12:26 08.09.2010.

je sramota je što se zviždalo repki,ali se zaboravlja kako se zviždalo samo dinamovim igračima u repki kad bi ulazili s klupe na poljudu,pogotovo Ladiću.šta se maximira tiće treba zabranit igranj svih utakmica,pa bi se valjda nešto napravilo s tim ruglom

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
15:33 08.09.2010.

ovaj clanak je uvod u nabrijavanje nerpijateljstva za subou, ali svejedno, fakat je red da se repka prebaci na poljud - maksimir je sramotna rusevina, a ako igraci misle da bi na poljudu za ono jucer bili nagradjeni pljeskom, onda su u velikoj zabludi - makar to nje ista publika ko na hajduku, svejedno za onu alibi igru jucer bi ih se itekako isfuckalo - a bogme su i zasluzili.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.