Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA

U Vinkovce dolazi Šušak, Jurčić ili Mršić

13.11.2008.
u 15:37

Uprava još nije odlučila tko će biti novi trener nogometaša Cibalije, a u najužem krugu su Ivo Šušak, Krunoslav Jurčić i Stanko Mršić. Uz njih, klub je kontaktirao s još nekim hrvatskim trenerima, rekao je Cibalijin sportski direktor Dražen Pernar opovrgavajući da je novi trener već imenovan.

Pernar je dodao da klub želi trenera izabrati do nedjelje i utakmice s Dinamom, ali ako to ne učini, na klupi će ponovo biti pomoćni trener Bruno Buhač.

- Utakmica s Dinamom jedna je od onih u kojima momčad ne može ništa izgubiti, ali može mnogo dobiti. No, bitnija nam je utakmica 16. kola i gostovanje kod Intera u Zaprešiću. U tom susretu cilj nam je da ostanemo nepobijeđeni - napomenuo je Pernar.

Novog trenera neće obradovati ni informacija da je jedan od ključnih igrača momčadi Dalibor Bagarić u Šibeniku teže ozlijedio koljeno te da će, sudeći prema prvim pregledima, vjerojatno već u utorak morati na operaciju.

- Zaista ove sezone nemamo sreće. Imali smo mnogo ozlijeđenih igrača tako da ih na nekim utakmicama u zapisnicima nije bilo ni 18. I ne sjećam se više kad smo zadnji put bili u punom sastavu - rekao je Pernar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije