Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partnerstvo klubova
Povratak na članak

U transfer Luke Modrića u Real uključen je i Gareth Bale

Sretni smo što Luka ide u Real Madrid, klub s kojim sada unaprijed gledamo na dugo i učinkovito partnerstvo

Komentari 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:01 02.09.2012.

Hahhhaaa,...mos`misliti.

VL
DU
Deleted user
13:28 02.09.2012.

Nakon odlazka Modrića i Van der Varta Baleu će naglo pasti cijena, jer ga nema tko više u Tottenhamu upošljavati loptama kao što su to radili njih dvojica.

VL
DO
dostatoga
14:33 02.09.2012.

mogao je vise zaradit da ga proda u chelsea gdje je modric svojevremeno bio spreman otici a ovaj pohlepni ko vec da je trazi nemoguce cifre. a roman se zamisli i odluci levome uskratiti ligu prvaka. ops, 20tak miliona tako blizu a tako daleko. no kako je da je modric sada ima fakat sansu ispuniti sve svoje nogometne snove. bar sto se klubskih tice.

VL
BO
bomba
22:49 02.09.2012.

02.09.2012. u 13:28h donekle.realan je napisao/la: Nakon odlazka Modrića i Van der Varta Baleu će naglo pasti cijena, jer ga nema tko više u Tottenhamu upošljavati loptama kao što su to radili njih dvojica. --------------------------------- Neće mu pasti jer sese dokazao kao igrač i možeš ti nekomu dijeliti lopte do besvjesti a ako on ne zna što će sa njom badava si se trudio. Bale se dokazao da zna igrati a vidimo tko ga želi Real, Barca, M.Un. ostali isto žele ali nemaju dovoljno novca ili im se ne uklapa u koncepciju igre. Bale će otići ako ne na zimu onda slijedeće ljeto sigurno i to za dobre novce, a ne kako neki tvrde da će mu pasti cijena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.