Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČNA ATMOSFERA
Povratak na članak

U Sinju se skandira 
i gostima, dijele se uštipci i pršut...

U Sinju je pravi košarkaški užitak, Maligani su trenutačno publika broj jedan u Hrvatskoj. Najblaže rečeno: zanimljiva navijačka skupina. U dobi su od 7 do 77 godina, ima i pokoji mlađi, ali i stariji.

Komentari 1

DE
delboj1888
09:31 18.04.2014.

gospodine Maršić hvala na reklami :) to za pršute je istina,dok su bili neki drugi sponzori ,djelili su se na skoro svakoj utakmici na poluvremenu ,a što se tiče plastičnih stolica one su tu za svaku utakmicu,pravo proširavanje će vjerojatnotno biti protiv Cibone ,onda se montira još tribina iza koševa pa stane čak 1500 ljudi ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.