Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posrnule zvijezde
Povratak na članak

U klubu kralj, na SP-u krah!

Veliki Kaká postigao je samo jedan gol na svjetskim prvenstvima, i to Hrvatskoj u Berlinu.

Komentari 4

VN
vladimir nadzor
11:22 05.07.2010.

Messi je bolji od Maradone iz tog razloga što je danas 10 puta teže driblat i zabit gol nego prije 25 godina. Da današnji Messi igra na SP-u 1986. zabio bi 50 golova

VL
DU
Deleted user
12:58 05.07.2010.

Pa ne slazem se ba sa to konstatacijom. Messi nije bio vodje ekipa kakav je bio Maradona. Ne slazem se da je dana teze nego prije. OK, igra se brze ali meni to ne znaci bas puno. Dasovic zaboravlja daa je Maradona dva puta bio prvak Italije sa Napolijem. I to sa igracima koji nisu bili svjetska klasa kao Van Basten ili Mathaus. Tada je talijanska liga bila puno superiornija naspram ostalih. I to pored klubova kao sto su Milan, Juventus, Inter i Roma u ono vrijeme. Misljenja sam da danas nije teze zabit gol. Mozda je teze driblat ali se zato igra dugacije, puno je dodavanja. Uvjeren sam da bi se Maradona dobro snasao i u ovom nacinu nogometa. Misljenja sam da Messi kao igrac nije ni do koljena Maradoni(za sada). I ako bude zelio nadmasiti Maradonu, morat ce se jako potruditi. Ne vjerujem da bi Messi zabio 50 golova 1986. Mozda 5 ali nikako ne 50.

VL
OB
-obrisani-
13:58 06.07.2010.

Veliki Kaká: U klubu kralj, na SP-u krah! Veliki kockasti: Na Balkanu kraljevi, na World Cupu 2010 bez kruha!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
17:41 06.07.2010.

Messi je bio na SP totalno van forme,pa su ga svejedno uvijek opkolila tri igraca te je on na trenutke bljesnuo.Ko to nije vidio,neka si nabavi naocale.Meni smeta sto se malo uzimaju u obzir vremenski uvjeti u JAR,pa i obicnom covjeku koji iz ljeta putuje u zimu se je tesko prilagoditi,nekima to uspije a nekima ne.Inace Messi ima bas sve osobine Maradone uz mnogo vecu brzinu,ako to nekima nije bilo vidljivo na SP,neka pogledaju snimke spanoljske lige ili lige prvaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.