Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači u suzama

U eksploziji 'dignuli u zrak' kultni stadion Bilićeva West Hama

stadion West hama
Foto: Screenshot
1/2
20.09.2016.
u 23:23

West Ham je na Upton Parku svoje utakmice igrao od 1904.godine i na njemu su ostale brojne uspomene za navijače Bilićeva kluba.

Današnji dan tužan je za navijače West Hama. Naime, njihov kultni stadion Boleyn Groundu, poznatiji kao Upton Park, eksplozijom su 'dignuli u zrak'. Srušen je dio tribine u kontroliranoj eksploziji, a sve za potrebe snimanja filma "Final Score" u kojem glumi Pierce Brosnan.

No, to je samo privremeno, jer će u konačnici srušiti cijeli stadion, a na tom će se mjestu izgraditi oko 800 stanova.

West Ham je na Upton Parku svoje utakmice igrao od 1904.godine i na njemu su ostale brojne uspomene za navijače Bilićeva kluba. No, ove sezone klub je preselio na novi, Olimpijski stadion i od sada pa nadalje tamo će se stvarati nove uspomene.

Iako je novi stadion veći i moderniji, navijačima West Hama srce se slamalo kada su gledali kako se ruši ovaj kultni londonski stadion. To je bila tema dana na društvenim mrežama. zasigurno nije bilo lako ni Slavenu Biliću koji se na tom stadionu proslavio i kao igrač i kao trener.

 

 

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
05:56 21.09.2016.

Pogreškom ili možda ne u eksploziji odletio i Bilić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije