Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gojak potpisao
Povratak na članak

U Dinamu ostaju pozitivni: Vjerujemo da će sutra Ademiju biti ukinuta suspenzija!

Amer Gojak potpisao je do ljeta 2022. godine; što su prije njega već napravili Olmo, Ćorić, Benković, Livaković, Sosa, Moro, Lovren, Hodžić, Knežević, Soldo, Šemper i Fintić

Komentari 4

Avatar petrolio
petrolio
14:52 16.03.2017.

sretno sutra ademiju, mi navijači dinama nismo te zabroavili i čvrsto vjerujemo da ćeš biti oslobođen ovih idi.otskih optužbi i da će ti time biti makar malo umanjena šteta koja ti je već nanijeta ovakvom drakonskom suludom kaznom!

VL
Avatar wakanda
wakanda
17:31 16.03.2017.

sretno admiju, to bi bilo pravo pojačanje za dinamo.

VL
BB
BBBovac
21:09 16.03.2017.

Čekamo te kapetane!!!

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:59 16.03.2017.

Zaista nije fair jer Arian Ademi je vjerovatno papal i uzimal slične domoljubne substance kao Sandra Perković osim što su njega uhvatili i drastično kaznili a ona se posle krače kazne brzo vratila i sada pojede ponešto onako otpozadi jer ima Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.