Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski simbol u hrvatskim bojama?

Bitka za Eiffelov toranj! Turska ipak pobijedila Hrvatsku

Eiffelov toranj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.06.2016.
u 21:50

Sve što hrvatski korisnici društvenih mreža trebaju napraviti kako bi Eiffelov toranj zasvijetlio u hrvatskim bojama jest u svoje postove stavljati hashtag #CRO do 21.30.

Hrvatska je pala u bitci za Eifellov toranj, Turci su nas ipak prestigli i prvi su sa 26.7 posto, dok se Hrvatska tenutačno nalazi na drugom mjestu s 23.8 posto. Najveći francuski simbol na kraju današnjeg dana zasjat će u bojama zemlje pobjednika zahvaljujući kampanji francuskog telekomunikacijskog operatora Orange.

Foto: orangesponsorsyou.com

Sve što hrvatski korisnici društvenih mreža trebaju napraviti kako bi Eiffelov toranj zasvijetlio u hrvatskim bojama jest da u svoje postove stavljaju hashtag #CRO do 21.30. Osim Turske, nijedna država nije ni blizu Hrvatskoj. Rezultate uživo možete pratiti ovdje.

>> 'Bit će dobar i bod protiv Španjolske, a neredi neka se nikada ne ponove!'

Komentara 8

DZ
Dzigibau
15:55 21.06.2016.

Uvijek borba sa tim Turcima

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
16:06 21.06.2016.

Eh ne mos se rijesiti ovih turcina pa da si pita.

TB
taras.buljba
17:17 21.06.2016.

Zamisli telekom se trudi haaahahaaaaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije