Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFORMACIJA

Tyson Fury u samo nekoliko mjeseci drastično promijenio izgled, pogledajte ga danas

Tyson Fury v Francis Ngannou - Press Conference
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
21.03.2024.
u 16:33

WBC-ov prvak je nakon meča protiv Ngannoua odlučio odraditi mnogo bolje pripreme i snažnije trenirati kako bi se što bolje pripremio za meč protiv Usyka.

Neporaženi prvaci Tyson Fury i Oleksandr Usyk pripremaju se za meč koji će nakon 25 godina i trijumfa Lennoxa Lewisa dati apsolutnog prvaka teške kategorije. Borba u kojoj će se ujediniti pojasevi svjetskih prvaka dogodit će se na boksačkom spektakli koji je dogovoren za 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji.

Usyk u tom okršaju ulaže svoje WBA, WBO, IBF i IBO naslove, dok će Fury u ring donijeti WBC-ov pojas prvaka, piše Croring.

Kralj Cigana je krajem listopada prošle godine boksao protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua i pobijedio je tijesnom odlukom sudaca.

Nakon iscrpljujućih deset rundi, u meču u kojem se jednom našao i u nokdaunu, Fury je pobijedio snažnog Kamerunca podijeljenom odlukom sudaca.

Fury nije izgledao dobro, a njegov fizički izgled bio je poražavajući s vidljivim masnim naslagama na trbuhu.

No WBC-ov prvak je nakon meča protiv Ngannoua odlučio odraditi mnogo bolje pripreme i snažnije trenirati kako bi se što bolje pripremio za meč protiv Usyka.

>> Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu

Mnogi su kritizirali kako Tyson nije imao dobre pripreme, a među njima i njegov otac John Fury. I njegov dugogodišnji sparing partner Martin Bakole je izjavio kako ‘Tyson uoči teg meča nije bio 100 posto usredotočen u teretani’.

A kako sada izgleda čini se kako da je maksimalno ozbiljno shvatio sljedeći izazov, njegova fizička transformacija je u nekoliko mjeseci stvarno čudesna.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije