Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI IZ INTERA

Tvrdio da je Brozović varao suprugu s Wandom Narom, a sada je isplivala prava istina

Friendly - Al Nassr v Al Hilal
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/5
29.02.2024.
u 12:30

Corona će morati platiti 5.000 eura Brozoviću te po 7.500 Argentincu Mauru Icardiju te njegovoj supruzi Wandi Nari.

Marcelo Brozović, Wanda Nara i njezin suprug Mauro Icardi podignuli su tužbu za klevetu protiv talijanskog paparazza Fabrizija Corone. Podsjetimo, Corona je 2019. u jednom tekstu napisao se Icardi i Nara razvode nakon što je Nara imala aferu s Brozovićem. A sada je sud u Milanu presudio da je to lažna vijest.

Corona će tako morati platiti 5.000 eura Brozoviću te po 7.500 Argentincu Mauru Icardiju te njegovoj supruzi Wandi Nari.

- Zadovoljni smo osuđujućom presudom. Sada imamo pravo nastaviti s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu - izjavio je Brozovićev odvjetnik, dok su iz tabora Corone najavili žalbu. Coronin odvjetnik kaže je da njegov klijent nije prvi objavio tu vijest, nego je ona već bila objavljena.

Tijekom suđenja kao svjedok je pozvan današnji igrač Hajduka Ivan Perišić koji je tada bio u Interu. A Wanda Nara je na svjedočenju rekla:

- Nikad nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikom nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme. I unutar obitelji i izvan nje. Djecu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agentica. Ništa u toj priči nije bilo istinito.

Brozović i Icardi nekad su bili suigrači u Interu. Vatreni je danas u saudijskom Al Nassru, dok Argentinac igra za turski Galatasaray. Brozović je u braku od 2016. godine i ima dvoje djece.

Inače, Coronu mediji nazivaju "kraljem paparazzija" jer je poznat po više skandala vezanih uz poznate osobe, među kojima su nogometaši.

On je krajem 2023. godine preko svog portala objavio vijest da je talijanski reprezentativni nogometaš Sandro Tonali sudjelovao u sportskom klađenju premda je to strogo zabranjeno sportašima. Tonali je tijekom policijske istrage priznao da se kladio na utakmice svog bivšeg kluba Milana.

 

Komentara 1

PO
Poletarac101
12:35 29.02.2024.

A ko bu meni platil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije