Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK UDARAC
Povratak na članak

Tužna priča hrvatskog sporta: Karatašice zbog nevjerojatnog razloga propuštaju nastup na SP-u!

Saleš i Trubić su u Opatiji za europsko ekipno karataško prvenstvo dobile po 1600 kuna, dok je Bujas-Čelan u Zagrebu za to isto srebro dobila 7200

Komentari 4

Avatar DŠ.....
DŠ.....
12:40 22.10.2016.

Barem će imati dovoljno vremena da uživaju u vrhunskomu programu Sportske televizije!

VL
DU
Deleted user
12:57 22.10.2016.

Sve je to normalno, onog trenutka kad istina izidje na vidjelo od Hrvatske je vrlo lako uciniti uredjenu zemlju.

VL
RI
rikavac
19:37 22.10.2016.

Bitno je da Matesa osvojio ponovo mandat da sjedne u toplu stolicu i ubire 30000 kuna a sto ovaj olimpiski sport nema novaca da posalju cure na SP to je manje bitno. Dok istekne uhljebu Matesi mandat HOO nece moci vise poslat nikog nigdje da nastupaju pod Hrvatskom zastavom jer Matesu boli ona stvar za ove cure i olimpiske sportove, jer mu je bitna njegova stolica i velika primanja ato sto nema sponzora i sto se nemogu naci novci i strucni ljudi platiti za trenere manje bitno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.