Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Tuga u susjedstvu: Preminuo direktor (58) slavnog kluba. Kolabirao je i završio na aparatima

PHOTO REPERTORY - Fiorentina general manager Barone underwent surgery after feeling ill during a training camp with the team
Claudio Fusi
19.03.2024.
u 19:05

"S dubokom tugom i neizmjernom tugom Fiorentina potvrđuje gubitak jednog od svojih čelnika, osobe koja je obilježila noviju povijest kluba i koja nikada neće biti zaboravljena", stoji u priopćenju kluba."

Generalni direktor Fiorentine Joe Barone preminuo je u 57. godini nakon srčanog zastoja, priopćio je u utorak klub Serie A. Fiorentina je u ponedjeljak rekla da je Barone ostao u bolnici na aparatima za održavanje života nakon što je kolabirao u nedjelju dok je momčad napuštala hotel za utakmicu Serie A protiv Atalante, koja je odgođena.

GALERIJA Igor Tudor novi je trener Lazija

PHOTO REPERTORY - Fiorentina general manager Barone underwent surgery after feeling ill during a training camp with the team
1/4

"S dubokom tugom i neizmjernom tugom Fiorentina potvrđuje gubitak jednog od svojih čelnika, osobe koja je obilježila noviju povijest kluba i koja nikada neće biti zaboravljena", stoji u priopćenju kluba."Glavni direktor Giuseppe Barone preminuo je danas u bolnici San Raffaele u Milanu nakon što mu je u nedjelju iznenada pozlilo".

VEZANI ČLANCI:

Barone, koji bi u srijedu napunio 58 godina, svoju je ulogu u Fiorentini preuzeo u studenom 2019. godine.

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:01 19.03.2024.

Koliko "srčanih zastoja" u zadnje vrijeme... Ali to naravno nema veze sa mRNA pripravkom i svatko tko to tvrdi je teoretičar zavjere i ravnozemljaš... Oh, wait...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije