Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI PIŠU

Tudor uvodi 'taktičku revoluciju' u Lazio. Hrvat nikome ne garantira mjesto u prvih 11

Ligue 1 Uber Eats - RC Lens vs Olympique Marseille
Foto: Liewig Christian/ABACA/ABACA
1/5
21.03.2024.
u 17:58

Tudorove će ideje za Lazio biti jasnije nakon reprezentativne stanke kada će svi igrači biti na broju. Hrvatski je trener na kraju prošle sezone otišao iz Marseillea, a sada je preuzeo rimskog velikana koji je zapao u duboku krizu

Hrvatski trener Igor Tudor preuzeo je klupu talijanskog velikana Lazia nakon odlaska Maurizija Sarrija. Talijanski stručnjak iz rimskog je kluba otišao nakon što su pod njegovim vodstvom izgubili pet od posljednjih šest utakmica u Serie A i ispali iz osmine finala Lige prvaka nakon teškog poraza u uzvratu protiv Bayerna.

Corriere dello Sport sada piše kako je započela "Tudorova taktička revolucija" u Laziju. Već je na prvome treningu rekao igračima kako namjerava igrati s trojicom obrambenih igrača i napustiti Sarrijev 4-3-3 sustav. Pojedinačno je razgovarao s nekoliko igrača, a talijanski list ističe upute koje je dao Luisu Albertu.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Španjolski je nogometaš do sada u sezoni igrao na mjestu centralnog ili ofenzivnog veznog. Pod vodstvom Igora Tudora trebao bi biti orijentiran isključivo na napad. Uz to, navode kako Tudor nikome ne garantira mjesto u prvoj postavi i da će od svih očekivati puno trke i zalaganja.

VEZANI ČLANCI:

Tudorove će ideje za Lazio biti jasnije nakon reprezentativne stanke kada će svi igrači biti na broju. Hrvat je bio nezaposlen od kraja prošle godine nakon turbulentnog odlaska iz Marseillea. Na samome kraju prvenstva je momčad s juga Francuske ispustila drugo mjesto s tri poraza u nizu. Uz nesuglasice u svlačionici, Tudor je bio primoran napustiti klub. Lazio je trenutno na devetom mjestu ljestvice, bodovno izjednačen s Fiorentinom i s tek bodom više od Monze.

GALERIJA Nevjerojatna pobjeda Bayerna. Bavarci slavili s golemih 8:1

Ligue 1 Uber Eats - RC Lens vs Olympique Marseille
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije