Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA S TRIBINa
Povratak na članak

Tu sam se 1948. divio Čajkovskom, a sada Modriću

Prvi puta sam na utakmici, želio sam uživo vidjeti svog idola Luku Modrića, kazao je Karlo (12) iz Vrbovca.

Komentari 4

OL
olrajt
14:37 29.03.2015.

..lijepa priča!..hvala novinaru!

VL
DU
Deleted user
15:03 29.03.2015.

Hvala na pozitivi. Više takvih tekstova i zakotrljali bi pozitivu ,a onda nam je nebo granica. Imamo svoju Hrvatsku ,a crnilo nam je forte. Zato same gas prema pozitivi.

VL
DE
derin
19:16 29.03.2015.

Lijepo je da je stadion bio dobro popunjen, ali atmosfera osim deset minuti sve skupa je bila nikakva!, razlog: "derbi navijači" koji su samo došli vidjeti igrače iz reala i barcelone., vrijeme je za druge gradove, prvenstveno Split, gdje bi utakmica s Italijom bila spektakl, bravo za Srnu konačno, vrijeme je da se igrači konačno umiješaju odlučnije o stvarima koji ih se tiču.

VL
CR
crnaguja1950
21:08 29.03.2015.

super pričica....šteta jedino što su hrvatsku reprezentaciju sveli na mamićevu prćiju i ne miču dalje od zagreba.valjda je to jedino hrvatska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.