Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Tri Hrvata zaigrala u najjačoj ligi svijeta, jedan je bio posebno dobro raspoložen

NBA: Atlanta Hawks at Los Angeles Clippers
Kirby Lee/REUTERS
21.03.2024.
u 10:40

Ivica Zubac je u 23:57 minuta na terenu ubacio 14 koševa (šut iz igre 7/9), uz devet skokova, dvije asistencije, četiri ukradene lopte i dvije blokade

Los Angeles Clippersi Ivice Zubca su sinoć na gostovanju sa 116-103 pobijedili Portland Trail Blazerse a hrvatski je košarkaš u 23:57 minuta na terenu ubacio 14 koševa (šut iz igre 7/9), uz devet skokova, dvije asistencije, četiri ukradene lopte i dvije blokade. Paul George ubacio je 27 koševa, a Kawhi Leonard 24 za Clipperse, dok je James Harden dodao 19 poena i 14 asistencija. Kod Portlanda najbolji je bio Scoot Henderson koji je zabio 18 koševa, a novak Kris Murray dodao je rekord karijere od 17 koševa za Portland, koji je doživio četvrti poraz zaredom. 

Golden State Warriorsi Darija Šarića su u San Franciscu s visokih 137-116 bili bolji od Memphis Grizzliesa. Najbolji strijelac pobjedničke momčadi bio je Jonathan Kuminga s 26 koševa. Golden State je na kraju druge četvrtijne imao prednost od deset koševa, da bi je na početku treće povećao na čak 22-0 što je bilo nefostižno za Memphis. Dario Šarić je odigrao 5:13 minuta za Golden State, ali je upisao svega jedan skok. Klay Thompson ubacio je 23 s klupe, Andrew Wiggins ubacio se s 22 poena, a Stephen Curry 14 u samo 24 minute, pomažući Warriorsima da prekinu niz od tri poraza na domaćem terenu.

Oklahoma City Thunder su na svom terenu sa 119-107 nadigrali Utah Jazz Luke Šamanića, a do pobjede ih je s 35 ubačaja predvodio rookie Chet Holmgren. Ovo je treća pobjeda u nizu za Oklahomu koja ju je pomaknula na prvo mjesto Zapadne konferencije. Holmgren je zabio 18 koševa u zadnjoj četvrtini kada se Thunder odvojio nadigravši Jazz 37-27. Shai Gilgeous-Alexander je dodao 31 koš, sedam asistencija i četiri ukradene lopte za Oklahomu. Collin Sexton je predvodio Utah s 25 poena.Šamanić je na terenu proveo 4:07 minuta, ali bez učinka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije