Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO KLUB

Treneru Varaždina dijagnosticiran karcinom. Nastavlja voditi prvu momčad

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
10.11.2023.
u 12:44

Iz prvoligaša objavljuju kako je dogovoreno daljnje liječničko postupanje u vezi s karcinomom u predijelu pluća te da će trener nastaviti voditi svoju momčad

Treneru Varaždina, Mariju Kovačeviću, dijagnosticiran je karcinom u predijelu pluća. Dogovoreni su daljnji liječnički postupci. Iz NK Varaždina navode kako ga bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će u nastaviti voditi prvu momčad kluba. Tekst priopćenja NK Varaždina donosimo u cijelosti:

"Treneru NK Varaždin, Mariju Kovačeviću, dijagnosticiran je karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će Mario Kovačević nastaviti voditi prvu momčad Varaždina u nastavku ove sezone.

GALERIJA Mariju Kovačeviću dijagnosticiran karcinom. Nastavlja voditi momčad Varaždina

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL
1/17

Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenje za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića. Klub na čelu s upravom, svim članovima stožera te nogometašima Varaždina svim srcem stoji uz svog trenera, kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom.

VEZANI ČLANCI:

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova."

VIDEO Dinamova legenda posuđivala je prijateljima stotine tisuća eura, na kraju je završila kao beskućnik

 

Komentara 4

BL
blekpanther
12:58 10.11.2023.

Samo ti pobjede želim dobri čovječe privatno i poslovno!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
14:36 10.11.2023.

Sve najbolje

Avatar Ričard
Ričard
15:38 10.11.2023.

Sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije