Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revanš na Wembleyju
Povratak na članak

Trener Tysona Furyja dogovorio uzvratni meč s Kličkom u svibnju

Odgovorit ćemo suparniku, a govoriti o uzvratnom dvoboju samo tri dana nakon prvog meča je apsurdno, izjavio je Kličkov menadžer Bernd Boente.

Komentari 9

SC
schwertransport
15:46 01.12.2015.

I zadnju zutu paru Klicko zeli izvuci pravi profic nema sta

VL
Avatar Koncentriran
Koncentriran
16:39 01.12.2015.

Kladim se da ce klicko pobjediti

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:29 01.12.2015.

Braća Kličko su uništili boks, pogotovo Vladimir. Dosadno, defanzivno, pruži ruke pa da protivnik ne može do tebe. Taktika je uspješna, ali je negledljiva. Slično ko i Mourinho sa nogometom. Očekujem zanimljiv meč u uzvratu jer Kličko je taj koji mora napasti. A onda neka bolji pobijedi.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:52 02.12.2015.

Vladimire, ovaj ti put dok sudija broji Fury može i otpjevati !

VL
SO
Sos
16:57 01.12.2015.

Gade mi se braca Klicko prodane duse sve do prije par godina nastupali su pod njemackom zastavom i njihovom himnom sad pod ukrainskim obiljezijima i himnom !!Nas Mavrovic je bog za nih nijemci su mu nudili milione ali je onn ponosito odbio !Pa zato bih volio da ovaj skot ispusi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.