Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ U ENGLESKOJ

Trener PSG-a nakon velikog debakla u Ligi prvaka: Rezultat je nerealno visok

ENG, UEFA CL, Newcastle United vs Paris Saint Germain
EXPA/ Focus Images/ Andy Sumner
05.10.2023.
u 12:41

- Ja sam trener, ja odlučujem i ja na kraju odgovaram za rezultat. Nismo zaslužili ovoliko izgubiti. Naš cilj je prolazak u osminu finala, skupina je teška, svjesni smo toga, ali i dalje smo drugi. Zadnje utakmice će biti zabavne - rekao je Enrique

U derbiju skupine F, ali i večeri u Ligi prvaka, Newcastle United je deklasirao PSG sa 4-1. Domaćin je poveo u 17. minuti nakon velike greške Marquinhosa koji je pogrešno dodao. Lopta je došla do Alexandera Isaka koji je pucao, no Gianluigi Donnarumma je fantastično obranio. Međutim, lopta se odbila do Miguela Almirona koji je pospremio odbijanac.

Bio je to prvi pogodak "Svraka" u Ligi prvaka nakon više od 20 godina. Posljednji pogodak u elitnom razredu "Starog kontinenta" u dresu Newcastle Uniteda zabio je Alan Shearer u ožujku 2003. u susretu protiv Intera koji je završio 2-2.

Korak bliže pobjedi engleski sastav je stigao u 39. minuti kada je Dan Burn glavom pogodio za 2-0. Pomoćni sudac je pritom svirao zaleđe, no nakon poduže analize VAR je pokazao kako je pogodak ispravan. Sjajnu predstavu Newcastle je nastavio i u nastavku i već u 50. minuti bilo je 3-0, a zabio je Sean Longstaff.

Lucas Hernandez je vratio tračak nade Parižanima u 56. minuti, no pobjedu Newcastle Uniteda potvrdio je Fabian Schar sjajnim golom u 90. minuti

Trener PSG-a Luis Enrique je nakon teškog poraza u engleskoj komentirao igru svoje momčadi te ishod utakmice, za kojeg ne smatra da je realan.

- Ja sam trener, ja odlučujem i ja na kraju odgovaram za rezultat. Nismo zaslužili ovoliko izgubiti. Naš cilj je prolazak u osminu finala, skupina je teška, svjesni smo toga, ali i dalje smo drugi. Zadnje utakmice će biti zabavne - rekao je Enrique, pa dodao:

- Sustav? Mislio sam da je to najbolje za ovu momčad i još uvijek to mislim. Rezultat je nepošten, ali takav je nogomet. Čestitam Newcastleu, no rezultat je ipak nerealno visok - poručio je bivši izboornik Španjolske.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije