Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Rijeke
Povratak na članak

Kek: Dinamo mi je zadnja briga! Zekić: Maksimalno smo se borili, ali Rijeka je šampion

- Ne podcjenjujem nikoga, ali mi isključivo moramo razmišljati kako se osvježiti. Ljudi, još je 18 bodova u igri - kaže Kek.

Komentari 20

Avatar petrolio
petrolio
14:55 26.04.2017.

ovaj uspjeh rijeke u prvom redu je došao od očjanog dinama koji je već promienio 4 trenera i sad će i peti jer dinamo nema igru već godinu dana, od kad ga je preuzeo kranjčar, a dotukao ga je petev. realno rijeka ne igra nikakav fantastian nogomet, to je solidan nogomet s uigranim šablonama u igri no i to je bilo dovoljno rijeci za prvi naslov u povijesti na čemu im čestitam

VL
KO
Komacero
13:47 26.04.2017.

Nema tu mrznje ja znam sto vi neznate.Dinamo treba nestat ko u vrijeme komunista jer kad nestane Dinamo nestat ce i repka Hrvatske a Reki sa njenjim crni gorcima i drugim okom zelim brodolom u Europi.Uf da ja igram strgoo bi onog crno gorca i Andrijasevica.Ti igraju prljavo a onda cmizdre a suci im sve dopustaju.Dinamo je saka jada imaju sve ali nemaju purgersku i gospodsku dusu sramota.Danas im dan kad osnovan Gradanski a u medijima ni a koji jadan klub tamo mi igra dida

VL
VL
vladek
06:35 26.04.2017.

Mene bi bilo sram na ovakovom naslovu.Neprijatelji Hrvatske i Dunama su pobjednici.Plavi dečki su pustile da bude mir u kući

VL
ZG
zgrio
07:17 26.04.2017.

Nema velikih naslova sa dodatkom "uz dva penala i crveni karton" kao što se piše Dinamu ?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
00:30 26.04.2017.

Ovaj Zekić "spušta gaće" čim igra s Rijekom i manji je od makovog zrna. Pa imati ove sezone 6:0, 4 penala protiv sebe, dva isključena igrača i šutjeti na sve. Ejupi danas nije trebao biti isključen, a drugi penal je izmišljen. Da je postojao Škorić je morao zaraditi barem žuti. O neopreznom udarcu Andrijaševića po bubrezima Škorića neću ništa reći. I da neće Osijek biti treći. Biti će četvrti, a nagodinu će biti problema jer sezona počinje u 6 mjesecu. I sada ako Dinamo ima Lokomotivu, Rijeka ima Osijek.

VL
NO
nogogaz
01:03 26.04.2017.

A koga misli da može ućit taj zlovenac?? Da hrvate "uči" nogometa.... pa kako možete ljudi.... Haaaaaahaaahaahhhahaha

VL
IN
Inoha
08:28 26.04.2017.

Bojsi s taticom na aparatima..

VL
NO
nogogaz
00:58 26.04.2017.

Ćiro je mudar i najavio je da će bit prvak dinamo... Ako ima u rijeci pameti odma zovu ćira za trenera...ili da nadzire i ući balavog zlivenca.

VL
DU
Deleted user
06:27 26.04.2017.

gospodin radi dobro , odlično , brine svoje brige ne potcjenjuje protivnika i rezultati ne izostaju. u ovom slučaju trener i odgovorni u klubu dobro suradjuju što je rijetkost u nasem nogometu a tu su i vjerni navijači kao dodatna snaga na stadionu. svi parametri uspjeha su pozitivni i duboko želim Rijeci da postane prvak. A naš jal dobro vidjen u komentarima neka konačno prestane.

VL
KO
Komacero
07:33 26.04.2017.

Rijeka mora bit prvak jer Mamic ucjenjen od drzavnog vrha pa suti da nebi osto bez love.Keka sam smatro za vrhunskog trenera ali kako pljuvo po sucima da pomazu Dinamu mi se zgadio,dok njegov igrac Andrijasevic i onaj cedo iz gore crne ubice na terenu

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:26 26.04.2017.

Ovaj europski trenerski mag Matjaž Kek je sjajan i mi balkanci možemo biti ponosni da nas pored nogometa, reda i rada uči i kulture jer sve to nama fali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.