Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovci otputovali u Međugorje
Povratak na članak

Trener Halilhodžić otpisao Brazilca Doda

Brazilac Dodo jedini je kojeg je Dinamov trener Vahid Halilhodžić za sada otpisao na pripremama za nastavak sezone

Komentari 7

Avatar Castro
Castro
14:49 14.01.2011.

Mozda su minusi jer sam napisao Lokomativa a ne Lokomotiva.....hihihiihi :-) :-)

VL
Avatar Castro
Castro
14:25 14.01.2011.

Mozda je steta za malog, mozda je dobio malo sansi da bi pokazao svoj talent i svoju moc. Ali osobno vjerujem Vahi i mislim da zna sto radi...na kraju,Dodo je u Lokomativi na posudbi, znaci jos uvijek je nas. Uvijek se sjetim Modrica , Corluke ili Eduarda koji su se \" kalili \" u Interu iz Zapresica pa pogledaj danas. Znaci, ne smije ih to unistiti nego im dati jos vec povod za dobar rad.

VL
OR
ordoABchao
14:51 14.01.2011.

mislim da će za lokomotivu biti i više nego odlično pojačanje.... vidit ćemo šta će biti sa ostalima

VL
DU
Deleted user
16:27 14.01.2011.

Dodo je antitalent za nogomet , on i Carlos kao da nisu brazilci kolike su trube . Dodo je jedino pokazao veliku trkačku moć i zbilja se trudio na svakoj utakmici ali osim trke i truda sve ostalo je nula bodova . Neznam tko je u Dodi , Carlosu i Mesariću vidio igrače za Dinamo !?

VL
GU
Gustavo
16:48 14.01.2011.

Nek meni daju te pare i ja ću trčat po terenu ko Dodo i još neki, Mamiću veze nemaš

VL
SA
santos008
20:38 14.01.2011.

VRATIT CE SE RODE.

VL
MA
Mamlaz
00:28 15.01.2011.

Dodo za razliku od Moralesa i Slepog igra za totalnu siću. Nije problem kaj ne zna dok želi, a ima jako puno motiva da uspije, tipa obitelj u Brazilu kojoj šalje oko pola plaće. Plaća mu je, za nogometaša Mamić Uniteda (automatski minusi, mada ne znam zašto s obzirom da i vi plaćate njegove ekscese) mizerna, i zato ga poštujem više od bilo kojeg igrača MU-a osim Ibaneza... koji, nažalost, pokazuje domaćim dečkima kako se treba ginuti za svoj klub. Dodo nije kalibar za MU, nažalost, jer dobro bi nam došlo par ljudi koji imaju motiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.