Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomlađivanja neće biti
Povratak na članak

Novi rukometni izbornik treba ojačati vanjsku liniju i naći specijalista

Na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj glavni je cilj medalja, po mogućnosti zlatna premda se nitko neće buniti ako bude srebrna ili brončana

Komentari 8

KA
kažemja
12:06 02.02.2017.

Europsko prvenstvo je puno jače od svjetskog i trebat će nam jako dobar trener i igrači u top formi da bi osvojili medalju .Pa makar i brončanu.

VL
PO
pompa1
13:14 02.02.2017.

Kažu Babić je neznalica, a jedan od znalaca koji ga neprestano kritiziraju ne zna ni kako se zovu pozicije na kojima igraju Slišković i Kopljar (Slišković je lijevi vanjski, a Kopljar desni vanjski). Babićev rezultat (4. mjesto, realno nas je doveo na sedmerac do finala) navodno je debakl, ali odjednom novi trener (koji će navodno biti puno bolji, jer Babić je navodno nesposoban) sa zdravom ekipom na domaćem terenu nema imperativ osvajanja zlata, dovoljna je bilo koja medalja. Kažu nitko se neće buniti. Naravno da neće, teško da će čovjek zahvaljivati nepoželjnima (Gospa, Bog, branitelji...), a onda će imati podršku medija i rezultat će biti manje bitan. Pogotovo ako trener bude onaj kojega mediji mole da dođe, a Zagreb ga je zamolio da ode zbog loših rezultata. Jer u Hrvatskoj će nam na putu biti jake reprezentacije, a na ovom prvenstvu su bili sve neki slabići i imali smo nikad jaču ekipu. Norveška je u polufinale ušla zato što je slaba, a ne zato što je igrala vrhunski rukomet. Pa tko više vjeruje u ove priče i da je Babić otišao zbog lošeg vođenja? Čovjek nije bio savršen, ali u zadanim uvjetima je ostvario maksimum, osim u Brazilu.

VL
Avatar white socks
white socks
19:43 02.02.2017.

Karačića se mora vratiti jer jedino on može zamijeniti Duvnjaka u napadu u organizaciji igre, pa i u obrani, posebno 5+1.

VL
JO
jozomali
20:46 02.02.2017.

tu pso ne...norveška je jedina igrala naj mo de rni ji rukomet bu du ćno sti....igra u oba smjera, dinamična, brza, sa fi ntama, bez ulaganja pre vi še snage ko fra ncu zi, igra koja će se širiti, tko je prije usvoji blie je medalji!

VL
JO
jozomali
20:44 02.02.2017.

Norveška je u polufinale ušla zato što je slaba, a ne zato što je igrala vrhunski rukomet.....pompa...ti baš ne zna š ni šta o ru ko me tu jeli tako?

VL
DU
Deleted user
13:06 02.02.2017.

A ja mislio da Kopljar igra desnog vanjskog, a Slišković lijevog. Hehe.

VL
KS
krao_sam
12:51 02.02.2017.

Babića za daljnje uspjehe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.