Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALATA PREZAHTJEVAN
Povratak na članak

Tonel će biti najplaćeniji, a
 na meti modrih je i Mate Bilić

Dinamo je odustao od Budimira te i dalje traži napadača. Slovan za Salatu traži više od milijun, a za Sylvestra i više od dva milijuna eura odštete pa su šanse da ih plavi kupe minimalne.

Komentari 9

Avatar Pak
Pak
09:15 29.08.2010.

Mada čujem da je i sa Sylvestrom praktički sve dogovoreno. No ja bih uvijek radije uzeo iskusnog Bilića nego još zelenog Sylvestra.

VL
VE
Velikogoričan56
08:13 29.08.2010.

Nadajmo se da u Dinamu nisu naletjeli s Tonelom slicno kao s Novotnyem, koji je bio Njemacki reprezentativac, a u Dinamu je bio rupetina na lijevoj strani i bas preko njega su dobivali golove u svakoj utakmici. Vidjet cemo uskoro. Mozda kad bi se uspjelo posuditi dobrog napadaca za EL to bi u ovom trenutku bilo jeftinije

VL
VE
Velikogoričan56
08:59 29.08.2010.

E, Mate Bilic, to da, uz Rukavinu to bi moglo itekako funkcionirati

VL
EU
EuroAzija
09:03 29.08.2010.

Za razliku od Nowotnya, Tonel je potpuno zdrav, nikada nije bio ozbiljnije ozljeđen, i ima 30 godina, Nowotny je imao 35 kad je dolazio u Dinamo, ili tu negdje.

VL
Avatar Pak
Pak
09:11 29.08.2010.

Nema se šta tu puno mudrovati, ako je Salata otpao treba dovesti Pape Diakhatéa (njega bih i radije od Salate) i Matu Bilića. Obojica imaju iskustva igranja u ligama petice i bili bi prava pojačanja za Dinamo. I onda, Vahide, upregni to i napravi od Dinama nezaustavljivu mašinu.

VL
BS
Berekin ST
09:55 29.08.2010.

je, mate bilic jedva ceka u dinamo igrat protiv stogodisnjeg starca hajduka... mate bilic je u spanjolskoj netko i nesto za razliku od rukavine koji je kao mister x morao iz grcke...

VL
DU
Deleted user
10:59 29.08.2010.

Nadam se da će taj Tonel biti pravo pojačanje za razliku od Callela , Cufrea a da ne spominjem Mesarića i antitalenta Dodu . Morales proljetni dio prošlog prvenstva i početak ovog igra za ocjenu nula i kad igra on to je igrač manje , ne spašava ga ni izuđeni penal protiv mađara (kao ni Dodu).

VL
CA
casino1971
11:09 29.08.2010.

@berekin st,mate bilic ima status u spanjolskom klubu skoro isti koji je imao rukavina u grckoj,dakle treci napadac.povrh toga odsteta mu je cca milion i pol eura sa tendencijom pada.ako su mamici stvarno zagrizli za njega on je 31.08.2010 u maksimiru pogotovo zbog toga sto ga bilic nije zvao u repku.reci mi da li stvarno mislis da je ruki dosao u dinamo iz ljubavi,ne stari moj dosao je jer je tu blize izborniku.mozda si cuo za onu staru hrvatsku \"daleko od ociju,daleko od srca\". btw,nikakav salata ili sylvestr,neka dovedu onog crnog iz kijeva i forsati kramarica tj.dati mu sanse onoliko koliko su dobili slepi,sivi i dodo.igoru biscanu se treba zahvaliti za sve sto je dao dinamu i raskinuti ugovor jer ruku na srce covjek vise nije za ozbiljni nogomet.

VL
GU
Gustavo
12:11 29.08.2010.

Mate bi bio pojačanje, treba se priznati, još jedan jak veznjak i potjerat Mamiće i to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.