Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVOM MAXU!
Povratak na članak

Tomislav Paškvalin: Neću dopustiti da sportaši plaćaju propale projekte Mateše i HOO-a!

– Hrvatski sport je ozbiljno ugrožen, Hrvatski olimpijski odbor na štetu sporta i sportaša pokriva milijunske gubitke Sportske televizije! – poručuje Paškvalin.

Komentari 5

Avatar Bekrija
Bekrija
18:10 31.07.2015.

Mateša je baš lignjun, zbog mafijaškog projekta "sportska televizija" pate tisuće sportaša kojima je karijera ugrožena jer nemogu dobit novac koji odlazi na sanaciju dugova.

VL
DH
dalibor.hren
18:59 31.07.2015.

Koliko je štete nastalo na Bjelolasici za vrijeme "vladavine" Tomislava Paškvalina, sadšnjeg pomoćnika ministra?

VL
Avatar japunduša
japunduša
21:42 31.07.2015.

To veli čovjek koji nije bil u stanju održati i srediti Bjelolasicu. Bolje mu je da se poklopi z vuhima. Pamtimo mi Paškvalinu, i puno preveć. Zato u ćošak i čkomi.Tvoja i Marasova referenca je zgoreto drvo na drvu.A vi odlepršali na mjesta gdi ste mislili kak buju ljudi zaboravili. Pa mala smo država, a vas krvopija je taman da za svakoga znaš kaj je delal i sa velikim znanjem uništil.

VL
M3
Miške 3
14:26 02.08.2015.

Dok je Mateša u olim.odboru i Mamić u Dinamu, to je isti zajednički nazivnik.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:54 15.05.2018.

Paškvalin se uguzio na taj perfektno plaćen posao upravo za i preko Mateše i Vrdoljaka. Što bi sad? Ako Mateša padne, pada i on.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.