Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priključio se repki
Povratak na članak

Ante Tomić otkrio zašto nije otišao u NBA ligu

- Igramo na Eurobasketu u Hrvatskoj i to je velika obveza. Moramo se znati nositi s tim pritiskom, naglašava Tomić.

Komentari 5

GA
Gambit
09:41 02.08.2015.

Trebao je otići u NBA. Ako misli da je jedan od najboljih "5ica" svijeta, onda to treba dokazati sebi i nama. U Europi su ostali/došli igrači koji nisu dovoljno dobri da bi nešto napravili (ili su još u usponu ili su u padu) u Sjevernoameričkoj košarci te se ne može ravnati po njima. Sada opet ima prigodu pokazati da može igrati protiv NBA "pivota" jer će ih biti nekoliko na EP-u (barem se nadam). Protiv njih mora zabiti više od svojih 10 poena po utakmici. Također, ako se zadovolji s 6.4 skokova po utakmici, ne možemo pričati o vrhunskom centru. Ako odigra EP 2015 kao EP 2011, onda će potvrditi da je dobar centar, ali ne i vrhunski. Nadam se da će pokazati puno više na ovom EP-u jer dosta dugo ga čekamo.

VL
PA
pajopatak
11:30 02.08.2015.

daj ti u repki odigraj bar jednu pristojnu tekmu, pa ćemo onda o NBAu

VL
CA
Cafa
15:56 05.08.2015.

Zanimljiv pogled na stvari. Zapravo dosta razuman. Dobro mu je ovdje i ne želi izgoriti u NBA gdje bi bio inferioran pa bi se vraćao u Europu kao igrač s izgubljenom karijerom. A i Barceloni (gradu i klubu) vjerojatno ima status božanstva. Golub na grani i to...

VL
RI
rikavac
09:03 02.08.2015.

Ante mislis da si ti dorastao NBA? Sta ti mozes dat u reprezentaciji? Nista kao i dosad sto nisi dao s prosjekom 2 kosa na utakmici i 2 skoka. Nemozes pogodit slobodno bacanje apsolutno nisi pokazao nista i repki.U Barsi igras tri utakmice ekstra a onda poslije toga nista ne pokazes los ko krava kad 20 lit mlijeka pa nogom izvrne. A u repki ne sjecam se tvoje partije dobro ni jedne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.