Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA AUSTRIJANCA
Povratak na članak

Tina Maze ostala kratkih rukava, Marcel Hirscher osvojio četvrti naslov zaredom

Hirscher je osvojio i mali Kristalni globus za ukupnu pobjedu u slalomu

Komentari 8

Avatar germanikus
germanikus
23:03 22.03.2015.

mikrogrizlikovski...nasmijao si me do suza.............sve si rekao!Janez večeras bol i frustracije utapa u onoj vodi koju oni nazivaju Laško pivo! Umirem od smijeha kad se sjetim Slovenkine face kad je shvatila da je propustila zadnju priliku da osvoji Globus!!!!!!Hihihihihihihihihihihihihihihihihi.........Jaaaaaaaannnnneeeeeeeezzzzzzze gde si bre!

VL
MI
mirkozlikovski
19:06 22.03.2015.

Sada već legendarna, ali i povijesno zaboravljena najbolja slovenska i balkanska skijašica Tina Maze morala je u duhu boga i domoljublja priznati poraz i stisnuti ruku Fenninger koja je pokazala da je novo čudo na skijama i da polako ulazi među legende. Nažalost, Maze je pokazala da je onih dvije tisuće i nešto sitno bodova ili dvjesto tisuća (svejedno) samo slučajno pokupila jer te sezone pravih konkurentica nije niti bilo. Čim se pojavila malo bolja skijašica, Maze je odmah otpala iz svih kombinacija. Jedina i neprikosnovena legenda ostaje Janica Kostelić s četiri zlata s OI, dva srebra s OI, pet zlata sa svjetskih prvenstava, čak tri velika kristalna globusa i sedam malih kristalnih globusa i ukupno 30 pobjeda. Čudo na skijama i legendarna balkansko-slovenska skijašica (a jedno vrijeme i glumica u filmu) nikada neće postići ono što je najveća legenda skijanja Janica Kostelić postigla. Črne na Koroškem ''zavijene'' u crno.

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:04 24.03.2015.

EUJanez..tješi se tješi dragi sosed.....hihihihihihihihihi...kao što je rekao ,,mikrogrizlovski,, čim je konkurencija malo jača ta vaša smučarka nema više šanse!Hihihihihihihih...a kad spominješ njenu ljepotu sigurno kod kuće imaš Krampusa pa ti je i metla lijepa!Hihihihihihihihihih...

VL
Avatar germanikus
germanikus
08:37 23.03.2015.

EUJnaez..hihihihihihihihi..Maze i skijanje ..to je kao slijepac i televizor...hihihihihihi..a Ante Kostelić je zanju rekao da je slučajno zalutala u skijanje i da bi sigurno bolja bila u kuglanju jer za to imao bolje tjelesne predispozicije!Hihihihihihihihihih..naj me nasmijati sosed..zaboravite Maze u Sloveniji jer sad imate veličanstvenu mladu Anu Drev!Hihihihihihihihihihihi

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
08:52 23.03.2015.

mikrogrizlikovski Teško je Janezima prihvatiti istinu!Maze je trenutno najbolja Balkanska skijašica ali u svijetu samo druga liga!!!!!!!!

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:47 24.03.2015.

Koja lijepa slika .....Slovenka ima prdaru kao Sumohrvač...hihihihihihihihihih......

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
18:37 24.03.2015.

Tina Maze ove sezone ostala kratkih rukava što se tiče prvog mjesta u svjetskom kupu ali njena zarada od skijanja je fantastična i njenih 2414 svjetskih bodova u jednoj sezoni su nedostižni za svu konkurenciju u istoriji i vjerovatno i bodučnosti i radi toga lijepu Tinu Maze austrijski skijaški stručnjaci nazivaju čudo na skijama.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:28 23.03.2015.

Anna Fenninger je bila ove sezone sjajna, Lindsey Vonn je uz sve svoje silne pobjede fantastična a Tina Maze uz 2414 bodova u jednoj sezoni što znači postolje na svakoj (jao Bogeca) svakoj utakmici sezone ostaje prema tvrdnjama austrijskih stručnjaka "Čudo Na Skijama" vjerovatno zauvijek. Takvu dominaciju u svim disciplinama može ostvariti samo najbolja i največa i to stručnjaci među njima i Gips Kostelić znaju a neki balkančeki tako težko i potišteno prihvačaju i shvačaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.