Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena

Tihomir Buljan više nije trener KK Zadra

\'19.01.2010., Zadar - Kosarkasku utakmicu 17. kola NLB lige u Dvorani Kresimira Cosica odigrali su Zadar i Siroki HT Eronet. Tihomir Bujan vodit ce momcad Zadra do izbora novog trenera.  Photo: Dino
Dino Stanin/PIXSELL
02.03.2011.
u 12:00

Tihomir Buljan dao je neopozivu ostavku na mjesto trenera košarkaša Zadra.

"Obavještavamo vas da je nakon utakmice Oostende – Zadar trener KK Zadar Tihomir Bujan podnio neopozivu ostavku. Tko će u budućnosti obnašati tu dužnost trebalo bi se odlučiti nakon razgovora s Bujanom te sastanka UO KK Zadar"

Ovo je sadržaj jučerašnjeg priopćenja kluba iz Višnjika, koji nikoga nije ni iznenadio. I prije novog velikog poraza Zadra, ovaj puta od Belgijanaca u Eurchallenge cupu, znalo se da Tiho Bujan neće biti posljednji trener Zadra ove sezone. On Zadru, nakon što je na trenerskoj klupi zamijenio Danijela Jusupa, nije donio očekivano, odnosno pomak s posljednjeg mjesta na tablici NLB lige.

Bljeskovi su bili samo pobjeda protiv Igokee te, dakako, i senzacionalna pobjeda u Kupu Kreše Ćosića s pet igrača protiv Cedevite. Nakon dva posljednja debakla protiv Krke i Ooestendea Bujan je sam odlučio otići, a na klupi Zadra zamijenit će ga navodno ili pomoćnik Barančić ili Ivan Sunara.

Tko god došao, već će ovog vikenda znati svoju barem bližu budućnost. Naime, Zadru u borbi za opstanak sa Crvenom zvezdom treba pobjeda protiv Cibone ovog vikenda u Dvorani Krešimira Ćosića, a poraz bi možda i definitivno ugasio zadarske nade da će se i sljedeće godine natjecati u regionalnoj ligi.

Ključne riječi

Komentara 1

HN
hodajuca-nevolja
14:12 02.03.2011.

Imamo veliki niz pogledajte zasto smo najbolji jucer smo skinuli kvotu 2.45, plus 2.88 sms tiket!!!! Za nas imao par zicer dodite i vidite zasto smo najbolji. PLUS imamo listice i dobitke ;)) WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije