Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL
Povratak na članak

Težak poraz medvjeda, Sator ogorčen na suce

Težak debakl doživjeli su hokejaši Medveščaka na gostovanju kod Vienna Capitalsa, Bečani su medvjede s leda ispratili porazom od čak 7:1.

Komentari 4

EC
ecks
09:08 19.12.2009.

Neznam zašto taj osječaj nametnutosti pa ljudi odlaze na tekme hokeja zato jer ga hoče gledati a ne zato što im je netko rekao da ga moraju gledati. Ali to nema veze s ovom tekmom. Sad se opet vidi da bi austrijanci radije u doigravanju vidjeli slovence nego nas. Zato naprijed Medvjedi nemojmo dozvoliti da nas izbace iz doigravanja! ZIG ZAG

VL
MA
mali1935
01:01 19.12.2009.

Sve se može-kad se hoće ili u prijevodu-kada ima novca!Ne znam tko je odlučio da hokej postane in sport!Za razliku od nogometa barem je vidlljivo da navijači uživaju na tribinama i da bez imalo bojazni možete povesti čitavu obitelj na utakmicu.Ali ipak ostaje taj neki osjećaj nametnutosti jer smo mi zemlja sa dugom hokejaškom tradicijom!

VL
BE
bek
12:19 19.12.2009.

Mali 1935 Zagreb im tradiciju hokeja, to kaj ovi malo mlađi to ne znaju to je drugi par čarapa

VL
LY
Lynx
17:21 19.12.2009.

bek, mali1935 ti je stari ercegovac ili možda bosančuga koja nema pojma o tradiciji hokeja u Zagrebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.