Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI PRIOPĆENJE
Povratak na članak

Teniski savez objasnio situaciju sa stipendijom koju je dobivao Čilić: 'On je jedan od najsvjetlijih primjera'

"Marinova posvećenost reprezentaciji jedan je od najsvjetlijih primjera u svijetu tenisa. Svojim odmjerenim i gospodski skromnim ponašanjem, jedan od najcjenjenijih tenisača i sjajan promotor uspješne, talentirane i civilizirane Hrvatske. "

Komentari 4

MN
Mnd7779
10:03 22.10.2016.

Moj sin se zove Marin , samo zbog Čilija, Hrvatski brend. , idemoooo

VL
PE
peugeot
17:15 22.10.2016.

Normalno da je Marin super jer su ga super vaspitali njegovi roditelji. I lkanjajte mu se do poda! Marin : Francuska (Davis cup) 3:0. Da ne bi Cilica, nista od prodaje i zarade na ulaznicama za finale! A koliko je to novca? Zato : psssstttt! Nijedne, glupe, vise!

VL
SA
sani1
17:46 22.10.2016.

Dakle, tek nakon sto je zaradio 15 miljuna dolara odlucio vratit stipendiju. Ma kako ga samo nije sram iopce uzimati stipendiju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.