Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Miami

Zbog kiše Čilić na čekanju

Davis kup Hrvatska Ekvador Marin Čilić Ivo karlović
Marko Prpić/Pixsell
29.03.2010.
u 18:38

S obzirom na vremenske neprilike iznad Miamija (i cijele Floride) teško da će se u ponedjeljak odigrati i jedan meč na ATP i WTA turniru u Miamiju.

Cijeli dan dosad u Miamiju je padala kiša, a prognoze govore da će do određenoga vremenskog smirenja doći tek u noćnim satima. S obzirom na takve okolnosti gotovo je sigurno da će najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić svoj meč 3. kola odigrati u utorak.

Nakon ispadanja Ive Karlovića i Marija Ančića, te predaje Ivana Ljubičića zbog ozljede leđa, Čilić je ostao jedini hrvatski predstavnik na turniru.

U 3. kolu Čilićev suparnik je ciparski tenisač Marcos Baghdatis, inače 30. igrač na svijetu. Nikada u karijeri nisu odigrali meč na ATP turnirima.

Recimo i da je prognoza do petka u Miamiju dobra (sunčano uz kratkotrajnu naoblaku) što znači da organizatori nakon ovog ponedjeljka neće imati problema s rasporedom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije