Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDAJA U VARŠAVI

Wozniacki upitna za Roland Garros

Caroline Wozniacki
AFP
20.05.2010.
u 16:32

Mnogi problemi tenisača i tenisačica se nastavljaju uoči drugog Grand Slam turnira godine, Roland Garrosa. Najnoviji su vezani uz treću tenisačicu svijeta, Caroline Wozniacki.

Dankinja je ovaj tjedan nastupala na WTA turniru, zemljane podloge, u Varšavi, gdje je bila postavljena za prvu nositeljicu. No, u četvrtak je predala četvrtfinalni meč Kineskinji Jie Zheng, zbog dobro poznatog razloga.

Od prije je, od travnja, 19-godišnja Wozniacki imala ozlijeđen gležanj noge, a tijekom prvog seta protiv Zheng (kojeg je izgubila 6-3) je izgleda dodatno pogoršala tu ozljedu.

Nakon izgubljenog seta se odlučila za predaju i sada ostaje neizvjesnost hoće li se oporaviti do ponedjeljka kada starta Roland Garros.

U polufinalu Varšave su, inače, dospjele dvije Kineskinje. Osim Jie Zheng tamo je i Na Li. U polufinalu je i braniteljica naslova, Rumunjka Alexandra Dulgheru.

WTA Varšava, četvrtfinale:
Zheng (5) - Wozniacki (1) 6-3, predaja Wozniacki
Na Li (3) - Errani 6-2, 6-1
Dulgheru - Pironkova 6-4, 7-5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije