Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI OD SODERLINGA 2-1

Verdasco uzeo naslov u Barceloni

Fernando Verdasco
AFP
25.04.2010.
u 20:19

Španjolski tenisač Fernando Verdasco pobjednik je ATP turnira u Barceloni, na zemljanoj podlozi. Verdasco je na turnir došao uz dodijeljenu pozivnicu organizatora.

U finalnom meču, koji je trajao dva sata i četiri minute, Verdasco je pobijedio Šveđanina Robina Söderlinga 6:3, 4:6, 6:3. Time je Verdasco osvojio peti ATP turnir u karijeri (koliko ih ima i Söderling), te drugi u ovoj godini (nakon San Josea).

Ujedno je Verdasco dobio tek drugi meč u karijeri protiv osmog igrača na svijetu, u šestom međusobnom duelu.

Verdasco je zasluženo ugrabio naslov u Barceloni, budući je bolju igru ostavio za kraj (treći set), gdje suparniku nije ostavio mnogo prostora na svoj servis. Iskoristio je kod vodstva 2:1 jednu od dvije break lopte nakon čega je mirno čuvao svoj servis i priveo meč kraju u svoju korist.

Podsjetimo da je Verdasco prošli tjedan igrao finale na ATP turniru u Monte Carlu, ali je u tom meču uhvatio samo jedan gem protiv Rafaela Nadala.

 

ATP Barcelona, finale:

Verdasco (5) - Söderling (2) 6:3, 4:6, 6:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije