Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DAVISOVA KUPA

Veić se ozlijedio, tko će ga zamijeniti

antonio veić
Reuters/Pixsell
28.01.2013.
u 19:49

Na ATP listi Marin Čilić napredovao jedno a Ivan Dodig 15 mjesta. Na WTA listi Donna Vekić skočila 18 mjesta i ušla u Top 100

Neočekivani problemi za izbornika hrvatske reprezentacije u Davisovu kupu Željka Krajana. Već na prvom treningu naših tenisača, koji se u Torinu pripremaju za susret s Italijom, ozlijedio se Antonio Veić. Prema riječima liječnika naše reprezentacije dr. Srđana Matijaševića (nakon ultrazvuka, lasera i rendgena), radi se o uganuću gležnja. Sumnja se na rupturu ligamenata, a to bi moglo značiti trotjednu stanku.

Izbornik Krajan nije želio žuriti s odlukom. Čeka nalaze liječnika, a želi se posavjetovati i s igračima. No, čini se da će morati posegnuti za zamjenom.

Na ATP listi Marin Čilić je napredovao za jedno mjesto i sada je 13. (nazadovao je Isner), dok je Ivan Dodig skočivši za 15 pozicija stigao na 59. mjesto. Ivo Karlović pao je za 19 mjesta te je sad 122. na svijetu. Rafael Nadal ispao je iz prve četvorke i sada je peti, a na njegovo mjesto uskočio je David Ferrer.

Na WTA listi Donna Vekić napredovala je 18 mjesta i prvi put ušla u Top 100 te je sada 93. Serena Williams na drugom je mjestu prestigla Mariju Šarapovu. (af)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije