Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

U Varaždinu otvaraju Karlović i Nicolas Lapentti

Marin Čilić
Igor Kralj | 24sata
Autori: R.P./VLM, B.B./VLM
04.03.2010.
u 13:51

Susret Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Ekvadora, otvorit će u subotu u 14 sati Ivo Karlović i Nicolas Lapentti.

- Nadam se samo da Ivo neće i ovaj put igrati šest sati - kroz smijeh je prokomentirao ždrijeb Marin Čilić.

Bila je to asocijacija na posljednji Karlovićev meču ovom natjecanju, kada je u Poreču protiv Čeha Radeka Štepaneka na terenu proveo punih 5 sati i 58 minuta, izgubivši pritom 3:2 u setovima.

- A potrudit ću se - uzvratio je Karlović na Čilićev komentar.

Nakon starijeg Lanpenttija i Karlovića na teren će Čilić i Giovanni Lapentti. Braća Lapentti prijavljena su i za subotnju igru parova, dok će im s druge strane mreže stajati Ivan Dodig i Antonio Veić.

- Zadovoljni smo ždrijebom, iako kod nas nema mjesta za puno kalkulacije. Želimo u prva tri susreta upisati tri pobjede i otkloniti svaku mogućnost u eventualno iznenađenje - poručio je izbornik Goran Prpić.

Sve oči bit će uperene u prvi susret.

- Bitno da sam se prilagodi na vremensku razliku. Ne osjećam više umor i s te strane neće biti problema. Nicolasa respektiram, ipak je bio šesti igrač na svijetu, a ima i tu jednu pobjedu iz međusobnih susreta. No, igramo na pred domaćom publikom, na našoj podlozi i vjerujem u pobjedu - poručio je Karlović.

Za dvoboja trajat će i posebna regulacija prometa, a Grad Varaždin izdao je i priopćenje vezano uz to:

"Za održavanja teniskog susreta reprezentacija Hrvatske i Ekvadora, za Davis Cup od 5. do 7. ožujka, na snazi je privremena regulacija prometa na način da se na asfaltiranoj cesti uz odvodni kanal od Severove ulice do servisne ceste u Motičnjaku, u te dane od 10 do 22 sata, uvodi jednosmjerni promet, i to u smjeru od Severove ulice prema Motičnjaku.

Posjetiteljima je na raspolaganju parkiralište u Severovoj ulici, po potrebi i parkirališta firmi Zagorje -Tehnobeton i Wachem u Severovoj ulici, južna strana ceste uz odvodni kanal od Severove ulice do Motičnjaka od 10 do 22 sata, te parkiralište zapadno od cestovnog mosta na Dravi. Parkiralište uz dvoranu rezervirano je za potrebe organizacije natjecanja i autobuse.

Posebno napominjemo da je za trajanja teniskog susreta osiguran besplatan javni prijevoz autobusima tvrtke Varaždin-Bus do sportske dvorane i nazad za sve one koji imaju ulaznicu za taj susret budući da ulaznica vrijedi umjesto autobusne karte."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije