Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA BARCELONA

U finalu Barcelone Schiavone i Vinci

Francesca Schiavone
AFP
16.04.2010.
u 17:02

U finalu WTA turnira u Barceloni, koji se igra na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 220.000 dolara, snage će odmjeriti Talijanke Francesca Schiavone i Roberta Vinci.

Schiavone, prva nositeljica turnira i 17. igračica svijeta, slavila je lako protiv Kazahstanke Jaroslave Švedove (42. na WTA ljestvici) sa 6:1, 6:2 i tako došla do druge pobjede u isto toliko međusobnih mečeva.

U finalu će Schiavone tražiti svoj treći turnirski naslov u karijeri, prvi ovosezonski.

U drugom polufinalnom meču Roberta Vinci (54. na WTA ljestvici) je sa 6:7(4), 6:1, 6:2 uspjela savladati Rumunjku Alexandru Dulgheru (51. na WTA ljestvici) u njihovu prvom međusobnom meču.

Kao i Schiavone, Vinci će u finalu imati priliku za osvajanje trećeg ukupno i prvog ovosezonskog naslova.

WTA Barcelona, polufinale:

Schiavone (1) – Švedova 6:1, 6:2

Vinci – Dulgheru 6-7(4), 6:1, 6:2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije