Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Charleston

Stosur osvojila drugu krunu u karijeri

Samantha Stosur
AFP
18.04.2010.
u 21:01

Australska tenisačica Samantha Stosur osvajačica je WTA turnira u Charlestonu, koji se igrao na zelenoj zemlji. Do pehara je došla nakon samo 52 minute igre.

U finalnom je meču 11. tenisačica na svijetu pobijedila 22. na svijetu, Ruskinju Vjeru Zvonarjevu, sa 6-0, 6-3. Bio je ovo njihov sedmi meč u karijeri, a Australka sada ima 5-2. Inače, bila je ovo peta uzastopna pobjeda Stosur nad ruskom tenisačicom.

Nevjerojatno je počeo finale, što potkrijepljuje činjenica da je Stosur dobila prvih devet gemova za 6-0, 3-0.

Zvonarjeva je tek nakratko vratila dramatika budući je došla do zaostatka 4-3 u drugom setu i servisa, ali je opet potonula u seriju neforsiranih pogrešaka i Australka je tako proslavila konačnu pobjedu.

WTA Charleston, finale:

Stosur (4) - Zvonarjeva (7) 6-0, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije