Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Srbija ima dva teniska saveza, većina igrača na strani G. Đokovića

'Serbia\'s Novak Djokovic arrives on court to play US player Andy Roddick (not pictured), during their singles tennis match, on the sixth day of the ATP World Tour Finals, at the O2, in south-east Lon
'IAN KINGTON'
29.01.2011.
u 10:57

Srbija je postala prva država u svijetu koja ima dva teniska saveza.

Iako je dosadašnjem predsjedniku saveza Slobodanu Živojinoviću potvrđen novi mandat, njegov protivnik Goran Đoković, otac trećeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, ne želi se predati.

Osnovao je još jedan savez, a osim Novakove potpore, dobio je i potporu Troickog i Tipsarevića, koji su najavili da će bojkotirati zakonodavni savez. Izbornik Obradović i specijalist za parove Zimonjić zasad su na strani Živojinovića.

Komentara 1

SU
superbura
13:45 29.01.2011.

who gives a fuck?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije