Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MADRID

Šprem prošla prvo kolo kvalifikacija

Karolina Šprem
AFP
07.05.2010.
u 17:43

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem uspješno je apsolvirala 1. kolo kvalifikacija za jaki WTA turnir u Madridu pobjedom nad Amerikankom Vaniom King sa 4:6, 6:3, 6:3.

U meču koji je trajao dva sata i četiri minute Varaždinka (115. igračica WTA ljestvice) je nadjačala 42 mjesta bolje rangiranu protivnicu i 11. nositeljicu kvalkifikacija u njihovom prvom međusobnom ogledu.

Za ulazak u glavni ždrijeb turnira Šprem će igrati protiv Belgijke Kirsten Flipkens, 70. igračice svijeta protiv koje je dosad igrala u tri navrata i upisala tri pobjede.

Turnir u Madridu igra se na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 3.500.000 eura, a put u glavni ždrijeb turnira će kroz kvalifikacije tražiti i najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić. Njena je protivnica u 1. kolu Španjolka Beatriz Garcia Vidagany.

WTA Madrid, kvalifikacije, 1. kolo:

Šprem – King (11) 4:6, 6:3, 6:3

Martić (6) – Garcia Vidagany (kasnije)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije