Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA BARCELONA

Šprem prošla 1. kolo kvalifikacija

Karolina Šprem
AFP
10.04.2010.
u 12:51

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nalazi se u Barceloni, gdje nastupa u kvalifikacijama WTA turnira koji od ponedjeljka započinje na zemljanim terenima.

Šprem, inače 91. tenisačica na svijetu, je postavljena za petu nositeljicu kvalifikacija, a u prvom je kolu s lakih 6-2, 6-3 pobijedila 27-godišnju Grkinju Eleni Daniilidou. Meč je trajao jedan sat i 17 minuta.

Šest puta je Šprem oduzimala servi suparnici koja je trenutačno pozicionirana tek na 181. WTA ljestvici, ali u karijeri pamti čak pet WTA naslova. Hrvatica je meč dobila makar je imala slabih 37 posto prvog ubačenog servisa, no s druge strane je Daniilidou imala devet dvostrukih servis-pogrešaka, kao i slabu realizaciju drugog servisa.

U drugom će kolu Šprem igrati protiv pobjednice u meču Poljakinje Domachowske i Bugarke Pironkove.

WTA Barcelona, 1. kolo kvalifikacija:

Šprem (5) - Daniilidou 6-2, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije