Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NAJPOPULARNIJIH SPORTAŠA

Sportska ljubav spaja Indiju i Pakistan

Sania Mirza
AFP
02.04.2010.
u 13:25

Dvije najveće azijske sportske zvijezde, indijska tenisačica Sania Mirza i pakistanski kriketaš Shoaib Malik, odlučili se vjenčati sljedećeg mjeseca.

Zemlje dvoje zaljubljenih sportaša imaju povijest punu nasilja i nepovjerenja, pa se mnogi pitaju može li ovaj njihov čin ljubavi biti trijumf nad povijesti i politikom.

Par bi se nakon vjenčanja trebao preseliti u Dubai.

23-godišnja Mirza trenutačno se oporavlja od ozljede, ali se nada da će biti spremna za igre Commonwealtha, gdje bi trebala predstavljati svoju zemlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije