Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI BRITANIJU

Španjolskoj treći naslov u Hopman kupu

Tomy Robredo
AFP
09.01.2010.
u 10:22

Španjolska je po treći put u povijesti osvojila naslov pobjednika Hopman Cupa, ekshibicijskog turnira mješovitih teniskih reprezentacija koji se od 1989. igra u Perthu.

Tommy Robredo i Maria Jose Martinez predvodili su “furiju” do naslova pobjedom nad Velikom Britanijom u finalu 2-1.

Prvo je 15-godišnja Laura Robson, pobjednica juniorskog izdanja Wimbledona iz 2008., prvom pojedinačnom pobjedom na turniru dovela Veliku Britaniju u vodstvo slavivši nad Martinez 6-1, 7-6(6), da bi potom Tommy Robredo vratio stanje u egal.

Pobijedio je Robredo i u četvrtom pojedinačnom meču na turniru i tako nanio Andyju Murryju 1-6, 6-4, 6-3 prvi poraz na istome. Odlučivao je meč parova u kojem su Robredo i Martinez bili bolji od Murrayja i Robson u tijesna dva seta 7-6(6), 7-5, te tako nanijeli britanskom paru prvi poraz na turniru.

Španjolskoj je ovo bio peti nastup u finalu Hopman Cupa, a posljednji naslov prije ove godine osvojila 2002. kada je Tommy Robredo trijumfirao u paru s danas umirovljenom Arantxom Sanchez Vicario. Velikoj Britaniji je ovo bio prvi nastup u finalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije