Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernard Tomić

"Sigurno neću igrati za Hrvatsku, od Australaca sam dobio sve"

'10.05.2010., Zagreb, Hrvatska - Teniski turnir Zagreb Open na Mladosti. Mec Michael Yani i Bernard Tomic. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
11.05.2010.
u 09:17

Na 15. izdanuju ATP Zagreb Opena hrvatski će tenis u pojedinačnoj konkurenciji imati pet tenisača s obzirom na to da je 3. kvalifikacije prošao i Antonio Šančić pobjedom nad Srbinom Savićem (4:6, 6:3, 7:5).

Jučer se od turnira oprostio i mladi Australac hrvatskih korijena Bernard Tomić porazom od Amerikanca Yanija (6:3, 6:4).

– Ma, ne igram dobro na zemljanoj podlozi, na njoj nemam pojma. Nakon Zagreba vraćam se nastupima na tvrdoj podlozi, tu sam puno bolji – rekao je taj 17-godišnjak koji je u siječnju na Australian Openu u pet setova izgubio od Čilića.

– To mi je bio najbolji meč ove sezone, da se igrao za dana, a ne navečer, možda bih i pobijedio – rekao je Bernard koji je na pitanje o mogućem nastupu za Hrvatsku rekao: – Ne razmišljam o tome, Australci su mi dali sve što danas imam.

Danas će na terenima Sportskog parka Mladost gledatelji od 13 sati moći vidjeti u akciji Gaudija, Karanušića, Veića i Dodiga.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:14 11.05.2010.

Ma i šta će nam taj mali seronja! Ha ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije