Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA ZAGREB INDOORS

Samo Ante Pavić prošao 1. kolo

Teniska loptica
AFP
31.01.2010.
u 10:32

Od osam hrvatskih tenisača u kvalifikacijama PBZ Zagreb Indoorsa, teniskog ATP turnira koji je u subotu počeo u Domu sportova, samo je jedan prošao prvo kolo.

Riječ je o Anti Paviću, uskoro 21-godišnjaku, koji je sa 6:1, 7:5 iz turnira ispratio Srbina Dušana Lajovića. U drugom će kolu Pavić na trećeg nositelja kvalifikacija, Švicarca Michaela Lammera.

Već na prvoj su prepreci kvalifikacija ispali Ivan Turudić, Joško Tošić, Antonio Lupieri i Toni Androić, koji su u ždrijeb ušli zahvaljujući pozivnicama organizatora, kao i Kristijan Mesaroš, Franko Škugor i Antonio Šančić, koji su se u izlučnom ždrijebu našli zahvaljujući bodovima.

ATP Zagreb, kvalifikacije, 1. kolo:

Klec – Androić 6:4, 1:0, predaja Androića

Stebe – Mesaroš 6:2, 6:1

Ward - Lupieri 6:4, 3:6, 6:3

Pavić – Lajović 6:1, 7:5

Haase – Topić 6:4, 7:6(7)

Bozoljac (4) – Škugor 6:4, 6:3

Suzuki – Šančić 7:6(6), 6:2

Fischer (7) – Turudić 6:3, 6:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije