Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOZNIACKI I JANKOVIĆ ZA NASLOV

Roddick i Soderling u polufinalu Indian Wellsa

Andy Roddick
AFP
20.03.2010.
u 10:29

Amerikanac Andy Roddick i Šveđanin Robin Soderling pridružili su se Nadalu i Ljubičiću u polufinalu Indian Wellsa.

Amerikanac Andy Roddick plasirao se u polufinale ATP turnira iz serije 1000 u Indian Wellsu pobjedom nad Španjolcem Tommyjem Robredom u četvrtfinalu sa 6:3, 7:5.

U meču koji je trajao jedan sat i 17 minuta Roddick nije niti jednom ponudio Španjolcu priliku za oduzimanje servisa, a iskoristio je obje break prilike koje su mu se ukazale i tako sačuvao savršen omjer u međusobnim mečevima s Robredom.

Naime, bio im je ovo 11. ogled i 11. pobjeda američkog tenisača, sedmog nositelja turnira.

Roddicku je ovo ujedno četvrti plasman u polufinale Indan Wellsa u karijeri, a prošle je godine u poluzavršnici poražen od kasnijeg pobjednika Rafaela Nadala.

U polufinalu će Roddick igrati protiv Robina Soderlinga koji je drugi put zaredom u karijeri pobijedio Andyja Murrayja (2-2 je u međusobnim ogledima). Söderling je meč otvorio s 5:0, dok se prava borba razvila tek u drugom setu. No, sjajno odigran tie-break Šveđanina ispriječio se prema trećem setu.

Kod djevojaka će finale igrati druga i šesta nositeljica, Caroline Wozniacki i Jelena Janković.

U dvoboju dobrih prijateljica Wozniacki je lagano pobijedila Poljakinju Agnieszku Radwansku 6.2, 6:3, dok je samo jedan gem više izubila Janković protiv Stosur.

Recimo tek da će u ponedjeljak Wozniacki osvanuti na drugom mjestu WTA ljestvice, bez obzira na ishod finala. Preskočit će Dinaru Safinu i ostvariti uspjeh karijere.

ATP Indian Wells, četvrtfinale:

Roddick (7) - Robredo (18) 6:3, 7:5

Söderling (6) - Murray (4) 6:1, 7:6(4)

WTA Indian Wells, polufinale:

Janković (6) - Stosur (8) 6:2, 6:4

Wozniacki (2) - A. Radwanska (5) 6:2, 6:3

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije