Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIAN WELLS

Radwanska prva polufinalistica

Radwanska
Reuters
17.03.2010.
u 22:00

Poljakinja Agnieszka Radwanska, osma igračica na svijetu, prva se plasirala u polufinale jakog WTA turnira u Indian Wellsu, koji se igra na tvrdoj podlozi.

U četvrtfinalnom ogledu je Radwanska pobijedila sedmu na svijetu, Ruskinju Jelenu Dementijevu, sa 6-4, 6-3, te je tako potvrdila da ima recept za Ruskinju. Naime, ovo je u njihovim karijerama bio šesti meč, a Radwanska ima 4-2.

Ključnim se opet pokazala igra Dementijeve na vlastiti servis. Poslije prvog ubačenog servisa još je parirala Poljakinji sa 55 posto osvojenih poena, no nakon drugog je osvojila tek šest od 17 poena i ta statistika ju je koštala mogućeg igranja neizvjesnijeg meča.

Radwanska je koncentrirano koristila break prilike, te je uzela četiri od pet takvih šansi, dok je Dementijeva imala čak osam, ali je samo dva puta uzela početni udarac suparnici.

U polufinalu će Radwanska igrati protiv pobjednice meča druge nositeljice Caroline Wozniacki i Jie Zheng, a taj je meč na rasporedu u nastavku programa u srijedu.

U četvrtak će, pak, ostala dva četvrtfinala meča odigrati Stosur i Martinez Sanchez, odnosno Klejbanova i Janković.

WTA Indian Wells, četvrtfinale:

Radwanska (5) - Dementijeva (4) 6-4, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije